Voksne soverom ideer

Voksne soverom ideer



  Som en travel voksen er det lett å behandle soverommet som bare et annet utilitaristisk rom hvor du oppnår oppgaven med å sove. Men med en tanke kan du gjøre soverommet til et eksepsjonelt tilfluktssted, hvor du ikke bare føler deg spesiell, men du føler deg som deg 'er på en pause fra det hektiske tempoet i livet ditt. Et soverom som dette vil fylle deg hver natt og dag.

Massiv seng

Ingenting sier voksenlivet mer enn en statelig seng som fungerer som et fokuspunkt for hele soverommet. En slik seng er en klar avgang fra de trange sengene i barndommen. Velg en seng med en god tilstedeværelse, men en som også sømløst smelter inn i dekorasjonsordningen. Fire plakat senger, bibliotek panel senger, slede senger og baldakin senger gir øyeblikkelig et rom et storslått utseende. Å ha et luksuriøst sted å sove, vil få deg til å føle at du er på en permanent ferie og vil sette en avslapping for resten av rommet ditt. Du kan bruke sengen som et fjæringspunkt, velge tilbehør og andre møblerstykker som Passer perfekt sammen eller kontrast det harmonisk.

Luksus Linens

Som voksen er du den som plukker ut og kjøper dine egne ark. Det er ingen grunn til ikke å skjemme deg selv og kjøpe sengetøy av høy kvalitet. For noen kan dette bety silke- eller satinplater, og for andre mennesker kan dette bety bomullstoffplagg. Eksperimenter med forskjellige teksturer og trådtall og utsmykk sengen din med det du liker best. På denne måten vil du få følelsen av at du kryper inn i de myke, skarpe arkene på et hotellbed.

Etterbehandlingstøy

Lys er nøkkelen til å etablere Atmosfæren på soverommet ditt. Pass på at du installerer nok lys slik at hvis du vil lese eller jobbe i soverommet ditt på dagen, er det lyst nok til å gjøre det. På samme tid, sørg for at du kan dempe disse lysene om natten slik at rommet er romantisk opplyst og innbydende. Kjøpe et minikjøleskap og hold det diskret under et bord. Fyll det med drinker og snacks slik at rommet ditt føles som sin egen havn. Splurge på et fabelaktig tilbehør slik at rommet ditt føles ekstra spesielt. For eksempel kan du kjøpe en lysekrone, en rolig maleri, eller et sjarmerende stykke antikke møbler. Dekorer med det som gjør at du føler deg best.

Andre artikkelen

Hvordan husbygging fungerer
Billige interiørdesign ideer
Hvordan figurere opp i kvadratfoten av et rom
Hvilken type isolasjon som skal brukes i kjelleren etterbehandling?
Typer av kolonner brukt i arkitektur
Slik installerer du Stair Stringers
Air Sliping Tools
Kjellerom dekorere farger
Hvordan installerer jeg metalldråper på flat tak?
Hvordan Hang Crown Molding
Messing Vs. Sølvlodding
Gipsinstallasjonssikkerhet
Hjem Ideer til Crown Molding
Bookshelf Decorating Ideas
Hvordan henge gips på betong
Tradisjonell egyptisk dekorasjon
Hvordan lage din egen lampeskygge med perkamentpapir
Innredningsideer for en buet vegg
Slik holder du Caulk varm om vinteren
DIY Imprinted Betong