Vinduets rutenett

Vinduets rutenett  Mange nyere boliger har vinduer og dører med flere ruter som gir dem en viss sjarm. Selv om flere moderne boliger har vinduer uten slike vinduer, kan vinduesnettet legge til interesse, en viss skjønnhet og stramme appell til hjemmet ditt. Det er mulig å legge til rutene i eksisterende vinduer, eller du kan kjøpe utskiftingsvinduer med en rekke rutealternativer. Din personlige preferanse og stilen til hjemmet ditt er veiledningene dine når du legger til vinduer.

Eksisterende Windows

Et billig alternativ for å legge til vinduer til dine eksisterende Windows er å kjøpe et produkt for å legge til dine egne nett. Gitter laget av lengder av PVC kan kuttes til vinduets dimensjoner. De er påført med klebemidler eller klips. PVC er fleksibel og kan skjæres med saks for å designe vinduets rutenett som passer til din smak.

Erstatning Windows

Innkjøp av nye vinduer gir deg muligheten til å velge fra et stort utvalg av vinduesrutenettalternativer. Gitter finnes i varierte mønstre for å utfylle enhver arkitektonisk stil. Klassiske rutenettstiler omfatter koloniale, prairie, håndverk eller diamantmønstre. Du kan velge tre-look grids i ditt valg av trefarger. Gitter kan også males i ditt valg av farger hvis du foretrekker det. Disse rutenettene er vanligvis plassert mellom vinduets ruter for enkel rengjøring.Avtagbare tre- eller vinylgitter som klikker på plass er et annet alternativ. Disse rutenettene er til innvendig bruk og kan fjernes for vindurengjøring. De er festet med treklemmer.
Alle disse rutenettene kommer i en rekke mønstre og farger for å koordinere med ditt hjem. De kan brukes med tradisjonelle vinduer og dører, samt med dekorative stilvinduer.

Dekorative glassakenter

Disse gridene er laget av brasstone gridstenger. De kan utformes i et mønster som utfyller hjemmet ditt. Disse rutenettene er satt inn mellom glassruter for å hindre problemer fra forvitring og for å gjøre rengjøringen enklere. Glass aksenter kan også legges til med brasstone rutenettene.For boliger som må overholde historiske retningslinjer, kan glasset aksenter plasseres mellom rutene med tregitter plassert på utsiden eller interiøret.

Andre artikkelen

DIY Betong Finishing
Plate polering
Spesifikasjonene til en Moen 4570
Hvordan finne en god taktekking selskap
Problemer med rød interiørmaling
Hvordan kutte 3-D takfliser
Typer av Komfort Madrasser
Hardwood til Tile Transition Ideas
Begreper av belysning
Dekorative Betong Oppkjørselsidéer
DIY Familierom
Hvordan finne et vindu (eller dør) erstatning entreprenør
Kan jeg bruke skum på et loft?
Hvordan er en Perk Test gjort?
Slik måler du et bakgrunnsmønster Drop
Slik installerer du Inside Trim Wood
Tips om svamp maling vegger
Woodworking Ideas for Interior Walls
Instruksjoner for installasjon av tregulv
Å lage traversstangsgardiner