Vinduesdesign for soverom

Vinduesdesign for soverom  Soverommene gir mye fleksibilitet for nesten alle områder av rommet. Det er bokstavelig talt hundrevis av måter å designe et soverom på. En del av rommet som ofte er vanskelig å jobbe med, er vinduene. Soveromsvinduer er ofte kjedelige og enkle å se. En enkel måte å forandre utseendet på et rom er å endre utformingen av vindubehandlinger, vindusstil eller et annet aspekt av vindudesign eller form.

Ramme

Rammens stil og materiale kan drastisk endre utseendet på et soverom. Mange soveromsvinduer er laget av en eller to glassruter, som er veldig kjedelig og forenklet. Hvis du legger til en ramme som tilbyr flere glassruter, for eksempel seks eller 12, vil det se ut på hele rommet. Rammer kommer vanligvis i aluminium, PVC eller tre, med tre som tilbyr en mer formell stil enn aluminium eller PVC.

Glass Style

Det finnes også mange glassstilter å velge mellom for soveromvinduer. Louvre vinduer tillater luften å ventilere gjennom glasset, som er ideelt i varmere klima. Dobbelthengende vinduer trekker i kjølig luft fra bunnen av vinduet og utdriver varmere luft fra toppen for å holde soverommet kaldt. Doble vinduer gir et tykt vindu som reflekterer sollys og bidrar også til støyreduksjon på grunn av tykkelsen på glasset. Beveled glass gir et uklart vindu som er ideelt for beskyttelse av personvern.

Vindubelegg

Vindubelegg spiller også en stor rolle i design av soveromvindu. De fleste soverommene har et vindusdekke av noe slag for å legge til privatliv eller blokkere lys. Noen velger tradisjonelle vindusdekorasjoner, for eksempel persienner eller gardiner, mens andre velger ikke-konvensjonelle vindusdekorasjoner, for eksempel et privatliv eller et speil.

Gardiner

Gardiner er en del av nesten hvilket som helst soverom. Rett gardin kan helt endre designutseendet til et vindu. Siden soverommet gardiner vanligvis brukes enten for personvern eller for beskyttelse mot sollys og gatelys, er de ofte mørkere enn gardiner som finnes i andre rom. Uansett om gardinene er plassert utenfor vindusrammen eller i rammen, vil selve vinduets utseende helt endre seg. Gardiner plassert utenfor vindusrammen hjelper vinduet til å bli større, mens gardiner plassert inne i rammen kan hjelpe vinduet til å skille seg ut eller blande seg inn i veggene avhengig av hvilken farget gardin som er valgt.

Andre artikkelen

Bytte ut en metalldørramme i en Cinderblock-vegg
Stall dekorere ideer
Hvordan Kutte Plate Stål
Slik installerer du en dusjbase på sement
Gjør det selv: Dørlås
Hvordan bygge en ekte Fieldstone peis
Slik fjerner du slats på persienner
Slik avslutter du kjellerstøtteinnlegg
Hvordan male en Cast-Stone Peis Mantel
DIY Installer Granittveggfliser
Hvordan konvertere et hjem for å bruke solenergi
Hvordan Hang Curtain Valance skjerf
Slik installerer du en matte glass oval vaskevaske
Slik installerer du en Vinyl Shower Pan
Hvordan ha hjem eierskap
Slik resirkulerer du keramiske fliser
Hvordan lage swags
Hvordan fungerer en borekaks?
Opprinnelse av håndverk stil hjem
Hvordan lage en side av et bilde Mørk og det andre sidelyset i Photoshop