Vindu behandlinger for et 2-Story Great Room

Vindu behandlinger for et 2-Story Great Room  Det store rommet kommer fra navnet da rommene var store, og det var stadig gjester å underholde i form av kammerkonserter eller livlige fester hvor det ble avholdt konkurranser etter et kveldsmåltid. På grunn av samfunnsutviklingen har det moderne store rommet ekstremt lignende bruk. Det to-etasjers store rommet har en takhøyde på minst 30 meter. For å bli definert som et flott rom, vil et inngjerdet område ha en gulvplass på minst to ganger i takhøyde i to etasjer. Alt om det store rommet er flott, inkludert vinduene.

Stort bildevinduer

Bildevinduer installeres som store glassplater uten mullions. Bildevinduet er et typisk vindu for det store rommet og kan til og med installeres på mer enn én vegg. Vinduet dressing for bildevinduene i det store rommet bør koordinere med interiøret. Prøv et formelt utseende med full lengde sheers, foret sidepanel draperier og cornice bord, med mindre aktivitetene i rommet dreier seg om underholdning av ekstremt unge gjester.

Sheer Panels

Uansett hvor vinduene ligger i det store rommet de vil være store. Dekk vinduene med en interiørmontert panelbehandling. Bruk en stang som er fire tommer bred i både topp- og bunnstangen. Be installatøren å montere et ekstra sett med braketter halvveis oppover vindusrammen, slik at panelet kan heves for hånd når personvern ikke er nødvendig. Løft panelet fra bunnen og legg det inn i ekstrabrakettene.

Hodeskodder

Hvis vinduene i det store rommet er Palladian eller buet, vil det være et sett med horisontale og vertikale mullioner som binder den nedre anatomien til vindu. Bruk tre skodder over denne delen av vinduene. Maler skodder fargen på veggene, så det er visuell kontinuitet over vinduets bredde. Når både personvern og naturlig lys er nødvendig, lukk skodder i hvert vindu. Lyset kommer inn fra topparken. Personvern vil bli oppnådd på tvers av bunnen.

Andre artikkelen

Samlede betongfarger
Hvordan henge kjøkken skap dører
Kjøkkenskap Ideer
Hvor finner man ideer til å dekorere en foyer
Slik legger du store sementplater
Tips om maling skap
Hva er et Mansard tak?
Slik reparerer du et eksisterende tinntak
Vent gratis Vs. Vented Gas Logs
Slik bytter du en Backsplash
Hvordan henge ting fra et suspendert tak
Egenskaper av Cedar u0026 Pine Wood
Slik installerer du fliser ved hjelp av verktøy
Starte en brann i en brennende peis
Slik fjerner du en keramisk flisebord
Hvordan gjenopprette gamle dører
Slik installerer du Baseboard Molding
Slik tegner du et badrom med dusj
Festing Steinflis til vegger
Kan du installere en blad på sirkelsag bakover?