Velge riktig Windows for hjemmet ditt

Velge riktig Windows for hjemmet ditt 

1.

Match vinduene til stilen og størrelsen på hjemmet ditt. Vinduene du velger, bør komplimentere den overordnede stilen til hjemmet og bør være riktig utformet basert på størrelsen på dine ytre vegger. Vinduene bør samsvare med resten av hjemmedesignet for å skape et konsekvent utseende.

2.

Sammenlign energieffektiviteten til Windows som samsvarer med stilen til ditt hjem. Vær spesielt oppmerksom på vinduets R-verdi. Jo høyere denne verdien, jo mer varmetap vil vinduene dine forhindre; Vinduer med høyere R-verdier er imidlertid også dyrere. For maksimal energieffektivitet, velg den største R-verdien budsjettet tillater.

3.

Overvei vinduer med ultrafiolett skjerming, spesielt hvis du bor i et varmt klima. Ultrafiolett lys kan raskt forringe dine møbler og tepper. Hvis dine persienner eller gardiner ofte er åpne for å lyse inn, er denne ekstra skjermingen en verdig investering.

4.

Bestem materialet du vil ha for vindusrammer. Vinyl er et populært valg på grunn av sin rimelige pris og enkel vedlikehold. Et annet populært valg er tre, selv om trerammer krever mer vedlikehold enn vinylrammer.

5.

Velg vinduer fra et anerkjent firma som gir en solid garanti. Ifølge Danny Lipford, hjem forbedringsbidragsyter for Weather Channel, bør du 'velge et godt konstruert produkt som vil gi energibesparelsene med godt laget mekanismer som vil holde seg over tid.'

Tips og advarsler

 • Ved å velge vinduer som er en standardstørrelse, reduseres kostnadene mens du øker valget som er tilgjengelig.
 • Byggekoder varierer basert på posisjonen din. Pass på at vinduene du velger, oppfyller krav til byggekode i ditt område.
 • Når du bygger eller remodellerer et hjem, er det viktig å velge de riktige vinduene. Vinduene du velger påvirker utseendet og stilen i hjemmet, så vel som energieffektiviteten. Mange typer vinduer er tilgjengelige, og de har alle forskjellige funksjoner. En rekke faktorer bør gå inn i å velge dine vinduer, fra materialet som brukes til rammen til effektivitetsgraderingen av glasset. Det er viktig at du vurderer alle disse faktorene når du velger vinduer for ditt hjem.

  Andre artikkelen

  Hvordan installerer jeg en Hitzer Stekeovn?
  Seilbåt Nursery Ideas
  Alternativer til varmeolje for boliger
  Hvordan produsere solcellepaneler
  Slik legger du på plastfolie
  1970 Styles of Lighting Fixtures
  Drapery Hanging Ideas
  Slik tømmer du en tømmerhytte
  DIY Spot Weld
  Hjemmelaget Tapet Solvent
  Typer Verktøy du trenger for Tørrvegg
  Sammenligning av keramisk flis Vs. Laminat tregulv
  Slik bytter du farge på baderomsfliser
  Hvordan lage en veggnisse
  Slik feilsøker du en hydraulisk heis
  Selvklebende veggdekorasjoner
  Slik installerer du Lag Bolts
  Slik installerer du fliser rundt et boblebad
  Hvordan dekorere en Twin Boys 'rom i to forskjellige temaer
  Verktøy for å fjerne fjærende gulv