Velge Teppe og Maling Farge

Velge Teppe og Maling Farge 

Velg nøytrale farger

Fordi veggene og gulvene dine dekker så mye plass i hjemmet ditt, er det vanligvis best å gå med nøytrale farger. Tenk på møbler som vil være i hvert rom og hvordan hvert stykke vil se ut med fargen på veggene og gulvene. Tepper bør forene alle de andre møblene i rommet ditt. Varme taupes og gule lyse rom; kulere nyanser av grå eller blå er mer beroligende.

Matchfarger og nyanser

Veggene og teppene trenger ikke å være i samme farge. Imidlertid trenger de å dele samme tone eller fargetone. Velg et teppe som er i samme nyanse som fargeskjemaet i rommene. Gå en nyanse eller to mørkere på gulvet enn på vegger for en fin, lagdelt, komfortabel følelse. Hvis du har mørke vegger, gå med lettere tepper, fordi mørke vegger og mørke tepper gjør et rom til å virke lite og trangt.

Velg riktig malingsfinish

Vegger i opptatt områder bør være slitesterke og vaskbare. Flatmaling fungerer godt når du forsøker å dekke ufullkommenhet på en vegg. De jobber best for tak og lavtrafikkvegger, ifølge Martha Stewart. Semi-gloss maling er slitesterk og har en fin glans. De motstår også fuktighet og er best for kjøkken, bad og lister. Bruk høyglans maling på møbler, dører, skap og vindusrammer. Eggskallmaling er et godt valg for familieområder eller et barns rom fordi det er litt glanset og lett å rengjøre, ifølge Martha Stewart.

Velg riktig teppe stil

Ikke alle teppetyper kommer i en bred forskjellige farger. Forstå din livsstil og velg et teppe som vil stå opp til det, ifølge Elle D u0026 eacute; cor nettsiden. De fleste tepper er laget av nylon, en slitesterk syntetisk fiber. Nylon slites godt og kan hoppe tilbake. Polypropylen er en annen populær fiber brukt i tepper på grunn av sin evne til å motstå flekker. Pilet teppe er laget av polypropylen, men det er ikke tilgjengelig i en rekke farger. Polyester teppe er mye mykere enn nylon eller polypropylen, men motstår ikke flekker også. Polyestertepper er billige og kommer i en rekke farger, sier Elle D u0026 eacute; cor.

Vedlikehold

Beskytt veggene og gulvene dine så mye som mulig. Bruk dørmatter, løpere og tepper der du kan i høye trafikkområder. Beskytt mørke tepper fra direkte sollys. Lukk persienner eller draperier i dagtid. Rengjør eventuelle flekker på vegger og tepper umiddelbart. Å velge teppe og malingfarger er en avgjørelse du bør ta på alvor, fordi du må leve med dem for en stund. Fordi vegger og gulv er så synlige, velg farger du liker og det fungerer bra med din livsstil og d u0026 eacute; cor.

Andre artikkelen

Slip Cover Alternativer
Hva er naturlig konstruert tregulv?
Pine Gulv Typer
Veibeskrivelse for å installere en garasjeportløft
Grout fjerning verktøy
Hvordan velge Kitchen Backsplash Fliser
Hvordan polere en grov betonggulv
Gutter soverommet dekorere ideer med bilder
Marmor Gulvfarger
Hvordan jobber strømventilene?
Hvordan lage enkle hyller i et lagringshus
Slik bytter du en garasje til et familierom eller kontor
Hvordan å måle toalettet klesplater
Crayon Themed Classroom Decorating Ideas
Under Sea Decorating Ideas for Bathrooms
Hvordan male keramiske gulv
DIY Radiator Isolasjon
Kitchen Counter Topper Fordeler og ulemper
Redecorating Ideas for Master Bad
Måter å øke solenergi bruk