Typer av vindusdeksel

Typer av vindusdeksel  Vinduet ditt er treet eller plastmaterialet som omgir vinduene dine. Foringsrøret brukes til å forbedre innredningen og gir også en ekstra barriere mot naturlige elementer, som for eksempel insekter og kraftige vind, som finnes utenfor ditt hjem. Uten et vindusdeksel kan vinduet ditt sees ut og kan også lekke varme eller kjølig luft fra hjemmet.

Tre

Et trevinduhus er vanligvis laget av kvalitetsved, som furu, eik eller kastanje, i 1-for-4-fots strips. Hver stripe går gjennom en maskin kalt et støpingskammer og er trimmet til bestemte målinger. Disse målingene skaper de tre dimensjonene til det valgte hylsterdesignet. For eksempel gjør støpekammeret den rissede utformingen med like adskilte horisontale spor. Kronformingen, med skånsomt kurver og en avfaset bunnleppe, er også opprettet i støpekammeret. Alternativt kan en maskin et bestemt mønster eller bilde inn i treet for å lage preget hylster.

Plast

Plastvinduhus er laget i et støpehus eller en maskin. Maskinen tar oppvarmet, flytende plast og plasserer det i en tiered level mold, for eksempel, og la plasten avkjøles og settes. Plasthylster brukes også typisk sammen med hjørneblokker som bidrar til å legge inn dekor til det angitte rommet. Plastkassen er kuttet rett ved vindusheisen, ikke diagonal som vanlig, og den firkantede hjørneblokken er satt inn i hjørnene.

Gips

Innebygd vindusrammer er vanligvis laget av gips. Gips er en myk, våt substans når den tilberedes, som snart tørker inn i posisjon der det påføres. Når en håndverkeren bruker gips til et vindusdeksel, jobber han gipset inn i et design på stedet. Gips kan også støpes off-site for å sikre at materialet avgjøres perfekt. En vanlig stil av et gipsvinduhus er skjelldesign. Med en kaskad tiered casing, er den ytre kanten høy da de indre kantene gradvis dykker ned for å skape tieret utseende, til vinduets kant er oppfylt.

Andre artikkelen

Hvordan hekte opp en vask på badet
Slik avinstallerer du granitt benkeplater
Gode ​​planter for violette potter
Hvordan bygge skap skuff skuffer
Slik fjerner du Reisetrailer Siding
Hvordan maler jeg Birch Kitchen Cabinets?
Baby Nursery Window Behandlinger
Ideer til et parisisk tema soverom
Pneumatiske neglpistolproblemer
Hvordan bygge Curbing Forms i Betong
Hvordan velge Finish for Hardwood Floors
Modular Home Installation
Dekorereideer ved hjelp av store kolonner
Odd-Shaped Window Treatment Styles
Clipped-Head vs. Round-Head Nail Gun
Slik installerer du Bath Tub Surrounds
Hvordan gjenopprette en Cornice Board
Installasjonshøyde for badehåndkle ring
Dekorere et vårbord
Idéer for bruk av gamle hakkesgjerder