Typer av bayerske Kina

Typer av bayerske Kina 

Meissen

Meissen fabrikken var den første i Europa for å produsere hardpasta porselen, og dominert kvalitet porselen produksjon. Signaturens bakstempel av kryssede sverd har blitt synonymt med svært ønskelige samleobjekter. Fortsatt i virksomhet i dag - som Staatliche Porzellan-Manufaktur Meissen - står fabrikkens arbeid på høye priser.

Dresden

Med Meissen produserende porselen fulgte nærliggende Dresden snart. De mest ettertraktede Dresden-warefunksjonene utarbeides Fransk Rococo-styling med rikelig frukt og blomster og overdådig gullutsmykning. Dresden-stempelet har bokstaven 'D' eller ordet 'Dresden' og en krone. Den mest anerkjente Dresden-porselenfabrikanten i Dresden-kina var Helena Wolfsohn , Richard Klemm, Donath u0026 Company og Helena Wolfsohn.

Nymphenburg

Siden starten på 1700-tallet har Porzellan Manufaktur Nymphenburg vært i forkant av produksjonsutviklingen, og har spesialister som Joseph Ringler å forbedre og implementere Nye metoder for porselenproduksjon. Famed for produksjon av figurer, ble det ansatt kjente artister som Franz Anton Bustelli, som ble fabrikkleder og modellmester. På slutten av 1800-tallet, Fabrikken ble ytterligere anerkjennelse for sitt 12-sidige designmønster, kjent som 'Bayrische K u0026 ouml; nigsservice' ('Royal Bavarian Service'); Til begynnelsen av 1900-tallet var dette forbeholdt eksklusiv Royal Bavarian Court.

Verdi

Porselen, som mange antikviteter, kan selge til priser som spenner fra noen få dollar til tusenvis av dollar. Ved verdsettelse av porselen, er det nødvendig å vurdere varierende faktorer, inkludert tilstanden til stykket, kvaliteten på dekorasjonen, produsenten, dens popularitet og dens sjeldenhet. Bavarian porselen i god stand vil generelt være i høyere prisområde, på grunn av sin overlegne kvalitet.

Frimerker

Frimærker på undersiden av porselen og annet porselen er identifikasjonsmerket til de enkelte beslutningstakere. Gjennom årtier av produksjons fabrikker varierer disse merkene, noe som gjør det lettere å identifisere den spesifikke produksjonsdatoen. Dette er spesielt nyttig hvis fabrikken produserer de samme delene over en lang periode. Reproduksjoner er ikke uvanlige; Derfor bør kjøperne nøye undersøke herkomstene av deler som de vurderer å kjøpe. I arbeidet med å styrke importen fra Kina og Japan, begynte tyske porselenfabrikanter å produsere kvalitetsprodukter tidlig på 1700-tallet, og har fortsatt fram til moderne. På grunn av populariteten til arbeidet produsert av beslutningstakere i regionen, er det nå en 350-mils rute gjennom det nordøstlige Bayern, kjent som den bayerske porselenruten. forbinder mange museer og fabrikker i østlige og sørlige deler av regionen.

Andre artikkelen

Slik installerer du en marmorunderlag
Ideer for renovering av kjeller
Hvordan legge dimensjonale helvetesild
Avondale Bathroom Remodeling Ideas
Stiler av Backsplashes
Hvordan å grave dekk footings
Hvordan tegne gulvplaner for et nytt hjem
Slik installerer du en Vinyl Siding Starter Strip
Hvordan finne og kjøp billige verktøy
Gulvfliser og mastikk
Slipeverktøy for taktekking
Hvordan dekorere lange rom over kjøkkenskap
Hvordan spiker gjennom Asbest Shingles
Slik kvalifiserer du ny konstruksjon som Energy Star
Slik konverterer du en garasje til en verksted
Bruk av geotekstiler
Slik installerer du et Vaskesystem for baderomsvasker
Innredning Tips for en liten leilighet på et budsjett
Hvordan måle patio dører
Tips for bakgrunnsreparasjon