Tips for toskansk stil dekorasjon

Tips for toskansk stil dekorasjon  Å tenke på Toscana er å tenke på vingårder og milde åser, solsikker og en rustikk livsstil. Det er ikke rart at folk har forsøkt å gjenskape Toscanas stemning i sine egne hjem. En toskansk interiørdesign stil kjennetegnes av varme jordfarger, av bjelkehus og dunker. Sten, fliser og terrakott (som oversetter til 'bakte jord' på italiensk) er også fremtredende i denne æstetiske.

Fargepalett

Rike jordtoner gjenkaller det toskanske landskapet. Gulger spretter over i gull, sandne nøytraler og brent sienna, rustne og blekne røde. farge, nyanser av buttery gul er best som de er lette nok til å se varme uten å kramme et rom. Kremete hvite er også tradisjonelt brukt i toskanske hjem. Vurder å lagre sterkere farger for møbler eller arkitektoniske detaljer. Når det gjelder gul, ta en titt på Valspar s 'Summer Gold' eller 'Butter Up' av Sherwin-Williams.

Møbler

En del av det som gjør den toskanske livsstilen så attraktiv er en viss landlig kvalitet, best kommunisert gjennom møbler. Målet er å velge stykker som er lagret, eller i det minste se storied. Salgstabeller fra gamle gårdshus til spisestue og / eller kjøkken, tunge treskjærer og sengerammer for soverommene er alle tydelige for et landsliv i Toscana. Møblene skal være uformelle og robuste, noe som ikke betyr at de ikke er store; bare styre bort fra moderne, moderne møbler med rene, skarpe linjer og polerte overflater. Hvis du ikke kan finne det du trenger i ditt område, vær oppmerksom på at du kan importere dine møbler direkte fra Italia til en pris. Italia via nettet lager autentiske, håndlagde italienske stykker som kan leveres til USA. side, se 'Classic Rectangular Table', 'Large Italian Plank Table' eller 'Large Italian Farmhouse Table' for gode eksempler.

Detaljer og aksenter

Hvis du holder deg til en nøytral bakgrunn, kan du jobbe med magi med Takflisene i mørkt tre er et godt alternativ, som det er mørkt tre på trappbaner eller i møbler. Lysere skoger skal vises tømmermussede, mellow og uvarmerte. For gulvalternativer, vurder terrakott, stein eller hardtre. Kjøkkenet, som spesielt henger fra et rekkverk (hvis du har plassen), gir skinn og lys i tråd med temaet. En flott gårdsplassvask gir en god del rustikk sjarm. Du kan finne disse på møbelforretninger eller jakte på antikke. Tile er populært på kjøkkenet og fungerer bra for en backsplash, men kan også være populært på badene. Ikke glem de små detaljene som bygner opp atmosfæren. Vaser med solsikker her og der du legger til sjarm. Potter av rosmarin forlater rom luktende fint, og flasker fin olivenolje på kjøkkenet jobber rolig for å bygge på det toskanske temaet. Dessuten kan en samling vin fra regionen gjøre en fin skjerm.

Andre artikkelen

Hvordan lage et luftfilter for støvete innendørs prosjekter billig
Brick Fire Place Hearth Ideas
Hvordan lager jeg en innfesting på plass?
NASCAR-veggdekorasjoner
Slik installerer du vinylgulv over linoleum
Hvordan Fest Aluminium Siding
Slik legger du til en trebearbeidingsvisning
Hvordan lage profesjonelle romersk persienner
Polert Betong Gulv Installasjon
Slik fliser du over murstein og flis
Hvordan legge fliser på tre undergulv
Hvordan bytter jeg dekkplater med Trex Decking?
Bygg en Pre-Slope Dusjpanel
Slik fjerner du keramisk flis fra dusjen
Hvordan bygge en prefabrikerte Storage Shed Kit
Hvordan Grout Keramisk Wall Tile
Hvordan velge Crown Molding Size
Ideer for omarrangering av soveromsmøbler
Slik gjør du en jevn applikasjon av vannbaserte utvendige malinger
Hvordan Skrive Gulvbord