Tips for Hengende Gardin Kroker

Tips for Hengende Gardin Kroker  Enten du henger på et gardin eller en drap, hvis vinduet ditt ikke har en lomme for å bare glide over stangen, trenger du sannsynligvis gardin kroker eller noe som ligner på gardin. Gardin kroker er kroker som glir inn i små lommer, vanligvis mellom plater, og hek over en stang for å holde gardinen på plass.

Plasser kroker først

Før du legger på og skyver gardinet over gardin kroker, må du først plassere kroker på stangen. på en stol og fest din gardin til hver krok individuelt. Selv om dette krever at du holder gardinen, festes gardinen når krokene er på stangen, er vanligvis raskere. Det hjelper også med plassering og arrangement av gardinen selv, fordi du kan ordne som du går.

La Space

Uansett om du har et stort eller lite vindu behandling, la det være plass mellom hver gardin krok mens du hender gardinene dine. Vanligvis vil du legge ca 3 tommer mellom hver krok. Etterlater plass mellom krokene, slik at gardinene kan henge riktig og glide fritt langs gardinestangen når du åpner og lukker gardinene. For mange gardin kroker kan føre til at gardinen blir fast eller vanskelig å bevege seg.

Vær kreativ

Hvis du ikke har grunnleggende gardin kroker hjemme og ikke kan finne noen hos lokale butikker, lage gardinekroker av gjenstander rundt huset. Fest kappekrokene til veggen over vinduet ditt og bruk dem til å skape et fast gardin. Bøy billig bestikk, som gafler og skjeer i kroker til gardin kroker på kjøkkenet. Hvis tradisjonelle gardin kroker er ikke for deg, bruk kopp kroker til å henge gardiner med ringer eller bånd.

Andre artikkelen

Slik isolerer du det ytre kanalarbeidet
Hvordan planlegge en lang avstand Flytt
Hvordan dekorere et hjørne peis mantel
Strukturelle stålskæringsteknikker
Sun Shade Ideas
Ideer til en granitt benkeplate i et bad
Hvordan hvitvasking Beaded Paneling
Hvordan å rengjøre en kutt fakkel
Slik fjerner du blekkstempel fra behandlet tre
Veggtekstur Knockdown Teknikk
Punk, gotisk og middelaldersk ideer til en jente s soverom
Slik rengjør du loddejernet på farget glass
Hvordan skjære ut en lommedør
Metal Storage Building Ideas
Utendørs svømmebasseng Dusj Stall Ideas
Slik beregner du gjennomsnittlig vindhastighet fra en vindkjøring
Instruksjoner for fjernsensoren på et skarpere bildeprojeksjonsalarm
Slik sorterer du hyller i et kjøkken
Hvordan lage en 'Tiger Stripe' Gipsveggstruktur på tak
Slik installerer du isolasjon før siding