Teen Mural Ideer

Teen Mural Ideer  Teen veggmalerier kan være en morsom og effektiv måte å få tenåringer involvert, enten det er et dekorere prosjekt hjemme, et lokalsamfunnsopplæringsprogram eller en by eller skoleprotein. Uansett prosjektet, får en tenåring eller tenåringer til å hjelpe med å planlegge og skape veggmaleri vil ikke bare påvirke kreativitetens engasjement, men vil også bidra til å forbedre følelsen av tilkobling mellom de enkelte tenårene og samfunnet, skolen eller familielivet.

Dekorere med muraler

Når du pusser opp et ungdoms rom , å få ungdommen involvert i og begeistret for prosjektet kan være vanskelig. Ved hjelp av veggmåling ideen, la tenåringen hjelpe planlegge og male eller bruke veggmaleri vil gi ham en følelse av eierskap og bragging rettigheter. Ideer for denne typen aktivitet kommer ideelt fra ungdommen selv, noe som gir mulighet for voksne vetorettigheter for materiell hensiktsmessighet. Muraler som identifiserer interessen til beboeren, gir en mer personlig innredning.

Teen Art Progams

Tonerkunstprogrammer som er fellesskapsbasert til et bestemt formål, kan gjøre veggmalerier for å få flere enn en artist som arbeider på en enkeltprosjekt. Prosjektideer skal ha et bestemt tema, for eksempel marine liv eller sport. Når et tema er blitt avtalt, la tenårene som jobber med prosjektet komme opp med de spesifikke detaljene som går inn i veggmaleriet. Å gi dem mer kunstnerisk frihet vil gi dem en følelse av selvtillit og prestasjon som de ikke finner i en rettet maleri.

Teen Art

Teen kunst kan ta på seg mange former, fra single paintings til graffiti kunst. Oppmuntringen av kunstneren i en tenåring, samtidig som man respekterer andres eiendom, kan være en vanskelig, men ikke umulig, balanserende handling. En ide er å få byen eller samfunnet til å donere et nettsted som vil tillate kunstnerisk uttrykk gjennom sanksjonerte veggmalerier. Når et nettsted er opprettet og kunstneren har nødvendig materiale, stå tilbake og se underverkene utfolde seg som kunstnerisk uttrykk og samfunnsmessig stolthet, for å danne et kunstverk som alle kan nyte.

Andre artikkelen

Hvordan dekorere din egen piratbryst
Typer av hus helvetesild
Hvordan å henge en sylinder lampe
Verktøy for flislegging
Slik henter du en konkret fotfeste
Faux Wood vs Real Wood
Instruksjoner for å innføre en glassfiberbad
Gulv Ideer for kjellere
Hvordan Miter Moldings
Redecorating Ideas for en GIrls soverom
Byggforskrift for baderomsbelysning
Hvordan Hang Crown Molding på en vegg
Hvordan lage flate gardiner
DIY: Granitt benkeplater
DIY Aluminium Cutting
Ideer for å male et badskap
Dekkbelysning
Zoo Baderomsdekorasjoner
Barn Building Ideas
Hva er de mest populære malingsfarger?