Tall Wall Decor Ideas

Tall Wall Decor Ideas  Høye tak er en ettertraktet egenskap i fast eiendom. Når huseiere flytter inn skjønt, står de overfor blanke vegger som kan synes å fortsette for alltid. Innredning av høye vegger trenger ikke å være en utfordring. Det er en rekke d u0026 eacute; cor elementer som arbeider underverk på lange vegger.

Tall Plants

Tall planter ser fantastisk ut mot høye vegger. Bambus og små trær er gode valg. Nøkkelen er å velge planter som vil fungere inne i hjemmet og ikke krever mye sollys. For de som mangler en grønn tommel, er bambusstengler arrangert i en dekorativ planter et godt alternativ.

Shelving

Å rakke opp hyller i et trinnlignende mønster langs en høy vegg vil trekke øynet oppover veggen. For lange vegger som mangler horisontal plass, kan hyller plasseres i et zigzag mønster. Hylleene har stor mengde plass til dekorative gjenstander, bøker og bilder.

Vertikale kunststykker

Kunst som er høy og tynn kan gjøre underverk på lange vegger. Kunststykker kan forskyves langs veggen for å trekke øynene opp. Eller arrangere kunststykker kan ordnes for å danne et stort rektangel.

Muraler

Muraler kan males direkte på vegger, eller store kunstmalerier kan festes til vegger i en metode som ligner på å feste tapeter. En veggmaleri av et naturskjønt landskap kan være et bakteppe for et rom. En livstidsutskæring av en favoritt fotballspiller ville fungere godt i et sports-tema rom.

Tapestries and Quilts

Et tapet med familiekamre eller dekorativt symbol er en enkel, men likevel elegant måte å dekorere en høy vegg. Store dyner legger også til tekstur og visuell interesse. De fleste har en quilt laget av en bestemor eller en annen slektning. Med dynen på en vegg som vender mot inngangsdøren, er det en fin måte å legge til en dekorativ berøring og ære den personen som laget dynen. Håndlagde dyner kan også kjøpes på håndverket messer. Et billigere alternativ er å kjøpe en masseprodusert quilt fra et varehus.

Andre artikkelen

Ulike metoder for graving og boring for vann
Fordelene ved vindturbiner
Stål vs takstein
Verktøy for skjæring av porselen keramisk flis
Slik installerer du et badekar og dusjdører
Hvordan gjenopprette et 1960s moderne hus
Hvordan bygge Hardwood Gulv
Verktøy for kutting av gips
Forskjeller mellom plast- og glassfiberbad
Hvordan få negler ut av tørrvegg
Slik beregner du teppe per kvadratfot
De mest populære malingsfarger for stuenes vegger
Slik lager du ditt eget glassflis Backsplash
Typer av bilde kroker
Hva er hardheten til bambusgulv?
Propan Peis Instruksjoner
Hvordan bygge Solar Air Panels
Klippeplexiglass med bordsag
Ulike typer kjøregrus
Typer og grader av laminatgulv