Sunroom Ideas for Plants

Sunroom Ideas for Plants  Din solsalong er en klimastyrt, innendørs måte å nyte naturens skjønnhet. Disse stedene har ofte komfortable møbler for å oppleve naturen, rikelig med naturlig belysning og planter, som har en tendens til å trives i disse rommene. På samme måte som med et utendørs hageområde, bør det tas spesiell forsiktighet for å sikre at innendørs solterrasse er godt vedlikeholdt og deltok. Planter kan vokse, legger farge og liv til dette rommet, så lenge de får rikelig med vann og omsorg.

Belysning

Solsalonger skal vise frem naturens naturlige lys. For dine planter spiller dette sollyset en viktig rolle i deres vekst og utvikling. Hvis du starter frø i solstue, er det best for plantene å ha minst en sørlig eksponering gjennom hele dagen for å gi dem tilstrekkelig sol som de trenger å spire. Fordi du kanskje vokser en rekke forskjellige planter i ditt solrom, er det en god idé å undersøke belysningsbehovet for hver plante og plassere dem tilsvarende rundt i rommet. Mens noen kan blomstre i direkte sollys hele dagen, kan andre kanskje ikke trenge mer enn en time eller to i lys av solen, ellers kan de brenne og tørke ut. Nyanser er et alternativ for å holde litt av lyset og varmen ut av din solsalong. Nyanser vil beskytte plantene dine og holde deg mer komfortabel på varme dager.

Planters

Din solseng er en del av ditt hjem, så det er fornuftig for dette rommet å ha lignende designelementer som resten av din Hjemets innredning. For eksempel, hvis ditt hjem er innredet i fransk landsstil, kan din solsalong vise frem en lignende stil med et pulserende rødt og solfylt fargeskjema. Planterne kan inkludere dette utseendet ved å være laget av terrakotta, tre eller annet rustfritt materiale. Hvis ditt hjem er moderne-inspirert, bør din solsalong være så godt. I dette tilfellet bør møblene dine være minimal og slanke, og så bør planterne dine. Plantersfarger skal være solide og grunnleggende, som for eksempel svart eller hvitt.

Vedlikehold

Regelmessig vedlikehold av plantene i ditt solrom er nødvendig, akkurat som med en utendørs hage. Dette betyr vanlig vanning etter behovene til plantene dine. Etter hvert som plantene dine vokser og trives, må de kanskje overføres til større potter for å stimulere til mer vekst. Du må også beskjære planter regelmessig, trimme tilbake gamle blomster og overgrowth for å gjøre rom for nye blomster. Hvis du planter spiselige planter, som salvie eller persille, må du høste disse urter for bruk på kjøkkenet ditt når de begynner å blomstre.

Andre artikkelen

Home Gym Decorating Ideas
ASHI Betydning
Hvordan få sigarettrøyk ut av et hus
Hvordan Refinish Hardwood Floors u0026 Best Protection
Hvordan lage Adobe Clay
Slik installerer du en gammel skjermdør av aluminium
Hvordan påføre støping
Hvordan dekorere et kjøkken med røde tilbehør
Slik legger du vertikalt fliser
Hvordan tegne en arkitektonisk steinmureksjon
Slik bestiller du keramisk flis
Hvordan Bytte Kjøkken Skap Billig
Slik installerer du Interiør Trim
Hvordan lage lavendelputer
Slik fliser design i en dusj
DIY Hardwood Floor Nailer
Hvordan kutte HardieBacker
Reparasjon av ødelagt betong for railing
Travertin Vs. Granitt benkeplater
Instruksjoner om hvordan du lager potholders med loops u0026 looms