Stone Media Center Peis Ideas

Stone Media Center Peis Ideas  Atmosfæren i et rom som er opprettet av vegghyller som skinn, glass eller metall, kan alle simuleres utmerket av en ekspert fauxfinishmaler. Dette er ikke så med stein. Den teksteriske dybden til en indre steinmur skaper en atmosfære som iboende er unik for stein. Det er ingen erstatning. En vellykket integrasjon av denne atmosfæren gjennom hele rommet krever at alle andre fasetter av designen er gode, spesielt i et mediasenterrom. I hjemmet eller på kontoret i et steinmurert mediasenter skal du være oppmerksom på design, plassering og innredning av peisen.

Design

Mediasenteret er generelt et rom som er strømlinjeformet og diskret. Derfor må en peis for mediasenteret også være strømlinjeformet og diskret. I en design følelse, der - men stum. Den arkitektoniske planen må kreve at peisen ligger helt innenfor veggene. Ikke ta med en hevet herd eller mantel som projiserer fra veggen. Bruk en høy, trifold speilet fender av sikkerhetsglass. Innlemme en enkelt veggmontert skyve speil dør for å skjule plasma-skjermen. Gjør det rammeløst og stort for å opprettholde rommets modernitet.

Plassering

Finn peisen på veggen motsatt plasmaskjermen eller presentasjonsdisplayet. Velg flere Mies van der Rohe stoler og tidløs u0026 ldquo; S u0026 rdquo; sofa med slanke, moderne linjer for komfortable sitteplasser, som kan roteres for å møte enten peis eller skjerm. Det er ingen visuell konkurranse mellom peisen og skjermen når hver vender mot den andre. Denne plasseringen vil i stor grad redusere mengden sot som går over rommet og legger seg på speilet som skjuler skjermen.

Fittings

Peiser krever at visse beslag er like ved hånden. Skjul alle beslagene i det steinmurerte mediasenteret. Dette inkluderer tre, peis accoutrements og elektronisk utstyr, også. Oppbevar alle disse elementene i to skreddersydde, identiske trunker polstret i lær for å matche Mies van der Rohe stolene. Bestil en skorstein-skjult konveksjonsvifteinnsats for å sikre oppadgående røkdragning. Installer en gassledning for å lette brannen raskt. Planlegg noen elektriske punkter i gulvet for å eliminere draperingsledninger spredt over rommet, og dermed eliminere mulige farer når brannen er flammende.

Andre artikkelen

Hvordan å refinfinere et gulv med en hånd sander
Slik holder du huset ditt varmt om vinteren
Hvordan Bytte En Keyless Chuck på en DeWalt Battery Drill
Hvordan lage trengte tregulv
Ideer til en rustikk peis design
Slik isolerer du skyvedører på billig måte
Weller St6 Loddetråd
Hvordan bygge grønne hjem i Arizona
Ulike 2X4 tretyper
Slik identifiserer du grovt sårt tømmer
Hvordan bygge en kjøkkenøye med melkekasser
Hvilke farger av tregulv å velge med gule vegger
Hvordan spare penger på hjemme og hageprosjekter
Slik installerer du grout i keramisk flisegulv
Slik installerer du 1/4 rundstøping
Slik måler du en lysekrone
Hvordan male design på Windows
Hva kan jeg gjøre om en byggherre som ikke vil fikse huset mitt?
Hvordan bygge en midlertidig garasje
Slik installerer du underflooring for fliser