Slik lager du veggarrangementer med hyller

Slik lager du veggarrangementer med hyller 

1.

Vis grupperinger av bilder på en bokhylle eller på flere bokhyller. Lag en gruppering med to større bilder på baksiden og en mindre foran. En gruppering kan også bestå av to bilder og et lite lys. La ca 6 tommer mellom grupperingene. Bruk svarte bilderammer for å trekke oppmerksomheten på kunsten i stedet for rammen.

2.

Heng et bilde over en hylle. Legg en liten plante på hyllen sammen med en liten bilderamme eller et lys. Sett inn en skinne på hver side av bildet.

3. Legg en silke, klimopplant på hyllen, og ordne noen bøker ved siden av den. Hvis det er tilstrekkelig belysning i rommet, bruk en levende plante i stedet for silke.

4.

Installer en hylle på veggen og heng bilder rundt den for å lage en collageeffekt . Vis favorittpyntet på veggen, eller dekorér det med stearinlys og en plante.

5.

Vok dine favoritt urter i små potter og legg dem på en hylle nær et vindu . De legger til farge og interesse for et rom. Dette arrangementet passer for en spisestue eller et kjøkken.

6.

Lag oppbevaring med hyller. Ordne ditt favorittteatsett på en hylle. Du vil dra nytte av lagringsplassen og skape et attraktivt veggarrangement.

7.

Bestemmer baderommet ditt. Opprett plass og legg farge til veggen med en hylle. beholdere for å oppbevare ting som såpe av forskjellige farger og bomullspinne. Legg beholderne på hyllen. Legg noen håndhåndklær og ordne dem pent på hyllen også.

Tips og advarsler

 • For mange gjenstander på hyllen eller for mange hyller vil forringe et rom.
 • Folk overser ofte hyller når det gjelder å legge stil til et rom. Du kan finne hyller for å passe alle d u0026 eacute; cor og tema. For eksempel, hvis du har et rustikk, land tema i ditt hjem, se etter furu hyller. Et annet alternativ er å male hyllene og gi dem et plagsomt utseende. Hvis du foretrekker en tradisjonell stil, er det imidlertid en kirsebær- eller mahognyhylle passende. Tre og smijernes hyller går bra i fransk eller italiensk tema. Hva er mer, du kan lage attraktive veggarrangementer med hyller.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du keramisk fliser i dusjen
  Hvordan kutte økt takfliser
  Ideer til å dekorere Kids 'soverom med dinosaurer
  Hvordan remodel en liten 50s bad
  Slik monterer du en LCD-veggmontering på 24-tommers studs
  Hvor kan jeg få resirkulerte teller i South Florida?
  Hvordan bygge en innendørs gitter kolonne planter
  Slik gjenoppretter du kjøkkenbenk med laminat
  Alternativer til gardiner
  Gjør det selv selvsegling laminerte plakatark
  Hvordan å blåse i celluloseisolasjon
  Slik installerer du Sky Light
  Back Porch Remodeling Ideas
  Slik fjerner du trepanel fra gips
  Gazebo Building Tips
  Hvordan lage Grønne Hjem Forbedringer
  Poster Display Ideas
  Slik installerer du Beadboard over eksisterende paneler
  Hvordan grind med Metabo
  Hvordan setter du opp et pre-pasted Wallpaper Border?