Slik installerer du Cove Molding

Slik installerer du Cove Molding 

1.

Sett en 2-tommers lang del av støpningen for å bruke som en veiledning. Hold det der du skal installere støpningen, så topp og bunn ligger flatt mot vertikale og horisontale flater. Tegn en blyantlinje for å markere toppen og bunnen av støpningen. Flytt støpegruppen langs området og lag flere merker , og koble dem deretter ved å tegne en blyant linje langs en rettkant.

2.

Hold en del av støping der du vil bruke den og merk lengden. Merk også en linje for å vise om enden skal kuttes firkantet eller 45 graders vinklet til venstre eller høyre for å passe rundt på innsiden eller utsiden av et hjørne.

3.

Angi en Kraftsagbladet skal kuttes i riktig vinkel eller plassere støpegodset i en miterboks. Så begge endene til de nødvendige vinklene. Pass på å klippe vinkelen nøyaktig, spesielt på bred vikstøping, siden en feil vinkel kan gi et gap på grunn av Den dype innadgående kurven.

Hold formingen på plass, bruk en hjelper i den ene enden om nødvendig, og spik den til vertikale og horisontale flater med etterbehandling nai ls.

5. Mål lengden på neste seksjon med et målebånd og klipp formingen slik at den passer, hvis du ønsker å feste endene.

6 .

Hold stykket på plass for å teste det. Trim enden med en sandblokk eller et plan for å justere vinkelen om nødvendig, så begge delene møtes nøyaktig. Spred snekkerens lim på enden for å lim de to vinklede endene sammen, hold det neste stykket på plass og spik det til de vertikale og horisontale flatene med etterbehandling av negler.

7.

Fortsett å kutte, prøvemontere og spike støpeverkene på plass til du har installert støping langs hele området.

Tips og advarsler

 • Hvis Bølgestøping er bred, med et stort trekantet åpent område bak den, ripsaw en kant av en 2-for-4-tommers brett vinkel og bruk den som en blokkeringstrimmel for å gi støtte til midten av støpningen. Spik eller skru opp blokkeringsstrimmelen til veggen for å fylle det meste av det trekantede området, deretter spik midten av bukta til blokkeringsstrimmelen med etterbehandling av negler.
 • Hvis du er bekymret for at krymping eller oppgjør kan lage et mellomrom hvor bred vikstøping forbinder på et innvendig hjørne, takle leddet i stedet for å kutte begge ender i en 45 graders vinkel. For å klare en ledd, kutt det første stykket i 90 graders vinkel slik at den passer helt til hjørnet. Kutt slutten av det andre stykket i samme form som profilen til det første stykket, ved hjelp av en håndsag, slik at enden glir opp mot det første stykket og passer tett mot den.
 • Coveforming viser opp hvor vegger og tak møtes, under mantels, langs undersiden av brystet og skaptoppene eller hvor som helst som en utkledd kurve forbedrer utseendet av en brå vinkel. Støping kan være en enkel C-formet kurve kun tre fjerdedel tommers bred eller en forseggjort serie av bredere kurver og kanter - men den avgjørende egenskapen til cove molding er dens innoverbøyde form. Det er lettere å installere smalereforming siden små feil ikke kommer opp. Men ved å ta vare på såvinkler nøyaktig, kan du installere jevn bredforming uten hull hvor du blir med.

  Andre artikkelen

  Slik legger du keramiske fliser på et boblebad
  Slik installerer du en Cement Backer Board Bathtub
  DIY Cement Gulvbelegg
  Gjør det selv Spray Foam House Isolasjon
  Hvordan maler jeg på en tre dresser?
  Hvilken type maling som skal brukes på badmurer for å forhindre peeling?
  Tips om å sette støping på bunnen av kjøkkenskap
  Interiørdesign ideer for små områder
  Er det greit å ha tregulv i et kjøkken?
  Løsemidler for fjerning av uretanbearbeiding fra tregulv
  Forstå Konstruksjon Tegninger
  Milliken teppefarger
  Fjerning av byggemateriale
  Slik fliser du en frontplate
  Slik isolerer du en hytte
  Hvordan lage en moderne peis mantel
  Slik forsegler du en innfelt lysarmatur
  Hvordan bygge en Cement Block Foundation
  Slik installerer du Hexagon Tile
  DIY Stucco Repair