Slik fjerner du olje fra malingen

Slik fjerner du olje fra malingen 

Maling i en beholder

1.

Dip en røre pinne inn i malingen omtrent en tomme unna oljeblokken. Flytt sakte, slik at du ikke ved et uhell drar oljeblokken ned i malingen. Oljen vil overflate igjen hvis du ved et uhell nedsetter det, men det kan ta en stund.

2.

Flytt rørstangen mot oljeblaten sakte. Løft malerpinnen i diagonal vinkel når du beveger den for å løfte oljen litt ut av maling.

3.

Dekk overflaten av maling med et absorberende papir Håndkle når du løfter røret, stikker ut av malingen. Bare dob nok til å få oljen ut av malingen, eller du kan ved et uhell kaste bort maling.

4.

Dekk malingen for å holde den våt og vent minst en time etter at du har fjernet den originale oljeblokken. Dette gir resten av oljen som kan gjemme seg i dypet av maletiden til overflaten. Etter en time åpner du malingsbeholderen og skiller bort eventuelle malinger som vises.

Brukte maling

1.

Sett en liten mengde oppvaskmiddel På et papirhåndkle hvis du finner litt olje i maling, har du allerede brukt på en vegg eller et lerret. Såpen vil angripe malingsblokken og hjelpe med å løfte den av malingen.

2.

Dekk malingen med et papirhåndkle hvis det allerede er på veggen. Dekk et bredt område rundt oljeblokken.

3.

Påfør igjen laget av maling når området tørker. Dessverre, når det gjelder å fjerne olje fra våt smerte du allerede har brukt, er det ingen måte å virkelig unngå å skade malingsjobben. Du må legge på et annet lag for å gjenopprette fargen etter at du har fjernet oljen.

Tips og advarsler

 • Bruk tykke papirhåndklær som ikke er sannsynlige å knuse hverandre når du dypper dem i malingen. Hvis du bruker svake papirhåndklær, vil du ha olje i maling, så vel som solidt papirrester.
 • Å finne biter av rusk i maling kan være en ekte smerte. Fjerning av fast avfall som lint er en kamp, ​​men det er mye lettere å fjerne stoffer som er flytende, som olje. Selv om det er sjelden å finne løse oljebobber i maling, kan de små klossene forårsake store problemer når det kommer tid til å påføre malingen. Heldigvis er det på ingen måte umulig å fjerne disse små blubber av olje.

  Andre artikkelen

  Hvordan å beregne kvadratfot av et tak
  Aluminium og Vinyl Siding Verktøy
  Hvordan å dekorere loft soverom
  Hvordan Seal Slate Floor Tile
  Vindubehandling Stoff stiler
  Hvordan bruke Cedar Siding
  Slik henter du en liten betongplate for et skur
  Hvordan bygger jeg et kaste gulv på 2 ved 4 s på bakken?
  Stiler av kabinettkranser
  Slik installerer du gulvfliser ved siden av et badekar
  Venetianske familierom ideer
  Hvordan reparere en tennisbane med Armor Crack Repair
  Slik bruker du sirkeltang
  Om Tinntak
  Slik beregner du SEER Rating Savings
  Uvanlige Backsplash Ideas
  Hvordan legge et gulv over en kjellerplate
  Hvordan Estimere Kitchen Remodeling
  Kjeller Pole Ideer
  Slik dekorerer du en flytende hylle