Slik bruker du dekkblokker for en lukket veranda

Slik bruker du dekkblokker for en lukket veranda 

1.

Fjern gresset fra det området som vedlagte dekselet skal dekke. En frø-cutter fungerer bra for dette trinnet. Fjern det øverste laget av jord til en dybde at når dekkblokkene er satt på jorda og et 2-tommers 6-tommers trykkbehandlet bord ligger over dem, vil de være en tomme under høyden av terskelen til hus. Bruk et målebånd for å sjekke høyden.

2.

Legg dekkblokker slik at de er 16 tommer fra hver rad. Blokkene må også være 24 tommer fra hverandre langs lengden av hver rad av 2-tommers med 6-tommers gulvbjelke. Plasser bjelken i sporene på dekkblokkene. Bruk et 4-fots snekkernivå til å nivåere alle blokkene, slik at dekknivået blir i begge retninger. En flatbladet spade fungerer best for å fjerne jorda, slik at du kan nivåere blokkene.

3. Fjern blokkene nøye en rad om gangen og rul ut et lag med liggende stoff slik at det dekker den eksponerte jorden. Kontroller blokkene igjen når du erstatter dem over landskapet for å forsikre deg om at de Skal ut et lag grus over hele fundamentet for å holde landskapet stoffet på plass og sørg for riktig drenering under det nye fundamentet. Bruk en rake til å utjevne gruset til en dybde på 3 tommer rundt betongdekket blokker. Dette vil bidra til å holde gress og ugress fra å vokse under den nye verandaen.

4. Legg pulten inn i sporene i betongblokkene, og juster endene slik at du kan Fest en 2-tommer med 6-tommers fælgbjelke til enden av gulvbjelken. Pass på at toppen av hver er jevn før du legger fælgebøyet med 3-tommers eksterio r tre skruer. En kraftskrutrekker fungerer best for dette trinnet.

Påfør konstruksjonslim til øverste kant av gulvbjelken og fælgen føres før du plasserer 3/4-tommers eksteriørkryssfiner over gulvbjelken. Bruk 2 1/2-tommers utvendige dekkskruer for å feste kryssfiner. Stagger arkene av kryssfiner mens du jobber slik at ingen rader har en ende som er justert med hverandre. Dette gjøres best ved å kutte det første laget av kryssfiner for den andre raden i halvparten. Bruk denne teknikken for alle rader. Skru kryssfiner til gulvbjelken på mellomkant 16 tommer fra hverandre. En kraftskrutrekker fungerer best for dette.

Tips og advarsler

 • Bruk et stykke tømmer for å beskytte kryssfinerens tunge og spor. Dette vil tillate deg å bruke en sledehammer til å tappe arkene av kryssfiner sammen tett.
 • Bruk vernebriller når du bruker kraftverktøy.
 • En lukket veranda er et flott sted å underholde familie og venner. Bruken av dekkblokker gjør et flytende fundamentdeksystem. Med dette systemet er det ingen graving eller sement som må helles. Dette systemet gir deg også en måte å bygge den vedlagte verandaen uten å måtte knytte til det eksisterende huset. Den gjør-det-selv-handyman kan bruke dekkblokker i stedet for foten til den nye lukkede verandaen, noe som gjør tillegget mye enklere.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge en garasje med 12 fottak
  Hvordan bygge et alternativt hus
  Hvordan polere akrylplast
  Slik installerer du tregulv med fliser
  Hvordan spare penger med en Rebar Tier
  Slik Vanntett en dusj for flis
  Hvordan identifisere asbest i gulvbelegg
  Planer for en engelsk hytte stil hus
  Slik legger du på gips ved siden av et vindu
  Hvordan Prep Cultured Marble for Caulking
  Hvordan å designe tregulv
  Hvordan bevare logghytter
  Slik bruker du laminatplater til dusjvegger
  Forskjellige farger med trepaneler
  Kreative måter å endre en peis surround farge
  Slik bruker du en rett reamer
  Hvordan lage loggmøbler og tilbehør
  Hvordan Hammer Drills Arbeid
  Vinyl Vs. Tre gjerdet
  Maleri Teknikker for Kjøkkenskap