Sliding Window Treatment

Sliding Window Treatment 

Traversstenger

Den mest tradisjonelle skyvevinduebehandlingen er et par gardiner, gardiner eller sheers montert på en traversstang. Traversstangen, som ofte settes på hotellrommene for personvern og lysstyring, gir vinduet behandling å åpne eller lukke ved å trekke en snor eller snor. Den krokede draperen eller ren glir bare over stangen.

Vertikale persienner

Vertikale persienner glir over store panoramavinduer eller skyvedører. De har et moderne utseende. Vertikale persienner er laget av en rekke lange vertikale lameller som kan vippes til direkte lys eller dras for å glide åpne og stable til den ene siden.

Takmonterte stenger

Takmonterte stenger har et urbane industrielt utseende, og brukes ofte i lofter eller andre moderne interiør. Disse stengene kan vikle rundt hjørner for et stort vindu. De kan også brukes til å drape en sengetøy i gardiner. Sheers eller andre gardiner henger fra takstengene på ringer, grommets eller tabs. Draperiene kan glides rundt i rommet for å gi personvern eller la inn sollys.

Shoji-skjermer

Japanske shoji-skjermer kan være brukes i både moderne og asiatiske dekorasjonsordninger.De kan utformes for å glide over et vindu eller en dør på et spor. En shoji-skjerm er et gjennomsiktig panel inne i en delikat treramme. Japansk versjon ble laget av rispapir, men i dag er skjermbildene laget av syntetisk materiale.

Skyvepaneler

Et annet skyvealternativ for vinduer eller skyvedører er det moderne spormonterte lerretspanelet. Overlappende takmonterte vertikale paneler kan glide til siden for å tillate sollys inn i rommet, eller kan glide tilbake over vinduet for personvern. De kan installeres i en rekke forskjellige konfigurasjoner. Når de er lukket, ser disse panelene ut stoffet, lerretet eller et moderne kunstverk. Glidebrytende behandlinger gir et alternativ til de tradisjonelle nyanser, skodder, paneler og toppbehandlinger. Noen glidende behandlinger er tradisjonelle i design, mens andre har et moderne, industrielt eller asiatisk utseende. Draperier, sheers og gardiner på traversstenger, industrielle takmonterte stenger, paneler på spor, vertikale persienner og shoji skjermer er muligheter for å velge når glidende vindubehandlinger ønskes.

Andre artikkelen

Slik måler du en Hopscotch Tile Pattern
Holdbarhet for oppbevaring av sitronsaft
Slik installerer du en laminatgulv i det halve badet
Hvordan bygge et passivt solarhus
Hvordan beregner jeg hvor mange solpaneler jeg trenger?
Hjemmeinnredningsproblemer
Architectural Patio Roof Truss Ideas
Slik pleier du på skinn gulv
Slik installerer du 2X2 fliser
Slik monterer du beslag på en kobberrør
Hvordan kutte skjemaer for å lage sementstrinn
Fordeler og ulemper med Pot Filler Faucets
DIY Wood Peis Insert Sett
Slik påfører Epoxy Primer
Teppe Vs. Bambusgulv
Hvordan velge / installere baderomsfliser for et bad / badekar
Hvordan installere Engineered Wooden Floors
Hvordan Såg Betong
Hvordan bygge en enkel, sammenleggbar skrivebordsbokhylle
Slik bruker du en Ridgid Tile Saw