Shower Safety Bar Ideas

Shower Safety Bar Ideas  Når du har ombygd badet ditt eller oppdatert sikkerhetsfunksjonene i dusjen din, må du ikke kaste ut alle de gamle materialene. Du finner måter å oppdatere u0026 rdquo; elementer som din dusj sikkerhetsbar i prosjekter for hele og utenfor huset ditt, ofte med bare noen få ekstra tillegg og et par minutter u0026 rsquo; tid. Hvis du setter din dusjbarn, også kjent som en takstang, til ny bruk, kan det medføre ekstra funksjonalitet - eller bare moro - hjemme.

Glow in the Dark

Hvis du bare begynner å legge til en dusjgrill på badet ditt eller vil legge til litt ekstra sikkerhet for materialet, ved å bruke glødmaling på den, sikrer den at den blir sett selv i strømbrudd. Selv om noen tar en dusj og alle badlysene går ut, kan han umiddelbart se dusjrommet fordi det er belagt i en vanntett maling. Spesialmaling er tilgjengelig fra maskinvareforretninger og nettbutikker som MPK Co. og Glow, Inc., og tilbyr deg både klart og et utvalg av lyse, neonfarger for å legge til dusjbaren. Farger er tilgjengelige for å matche ditt bad tema eller maske det faktum at baren din lyser, til du faktisk trenger å se den. Glødende maling er vanntett og skapt for å holde seg til alle slags temperaturforhold, inkludert dampende dusjer.

Hengestativ

Når du bare ikke kan plassere en annen henger på racket i skapet ditt uten at det kommer ned på føttene dine , den gamle dusjbaren kan gi deg litt mer plass hvor som helst. Alt du trenger er de to hyller som brukes til å støtte en vegghylle (de selges i par og kommer i en rekke farger og former som passer innredningen din) og en bor eller hammer. Med dusjbaren som guide, merk platen til de to hyllene på en vegg. En elektrisk bore eller hammer kan brukes til å feste hyllebrakettene i veggen. Når de er sikret, skyver du bare dusjbaren gjennom første brakets design, og deretter gjennom den andre, som sikrer at stangen passer på plass uten å falle ut. Hylleen selv kan brukes til et annet prosjekt. Et annet alternativ er å male dusjhyllen en farge som passer til veggen din før du skyver den gjennom hylleholderne.

Beskyttelsesspor

Hvis bøkene dine, snøklær eller krydderglass alltid kommer farlig nær å falle eller rulle av deres hyller eller bokhyller, din dusjbar kan stå som en skinne. Med en liten super lim på bunnen av takstangen, kan du søke baren direkte til kanten av en hylle, som fungerer som en skinne og forhindre at gjenstander glir over kanten og faller. Hvis dusjbaren er kortere enn hyllen din, legg den enten i midten eller foran de gjenstandene som har størst mulighet til å rulle av. Hvis dusjbaren er lengre enn bokhylle eller hylle, kan en rekke plast- eller metallskjæreverktøy brukes til å kutte den ned i størrelse (du kan holde kuttstykkene for mindre hyller); sørg for at kantene er slått ned for å unngå å snagge noen av elementene dine. For å samsvare med rommet ditt, bør du vurdere å pakke opp skinnen i farget elektrisk tape eller innpakningspapir eller male det for å matche bokhylle eller hylle.

Andre artikkelen

De beste malingsfarger for kjøkken med kirsebærskap
Residential Wind Turbine Krav
Hvordan bygge et orkan-bevis hjem
Hvordan bygge en stolen ramp
Slik spoler kobberrør uten å knuse
Gjør det selv Bakgrunn fjerning
Hvordan å si om badekaret mitt er stål eller glassfiber
Tips og triks for installasjon av kanaler
Hva er fordelene med tre for husbygging?
Door Trim Ideas
Kjeller Rec Room Ideas
Hva er funksjonene til en luftkompressor?
Slik måler du innvendig hjørner
Hvordan lagre på granitt benkeplater
Slik forsegler Linoleum Tile
Instruksjoner om hvordan man installerer keramisk flis
Hvordan lage din egen Workshop Air Cleaner
Anatomi av en kjøkkenvask
Hvordan bygge en stål dreiebenk stativ
Slik festes selvklebende fliser til en vegg