Quilted Window Behandlinger

Quilted Window Behandlinger  Selv uten en bestemorens håndlagde dyner, er det i dag klar tilgang til dyner og quiltet stoff. Om du bruker det arvestykke eller en kjøpt ny fra en importforhandler, har dynen mange muligheter ved vinduet. Det er sannsynligvis best å bruke familien arvestykke som en beskyttet vegghengende, skjønt, og kjøpe billige importerte dyner som koordinerer med designplanen på rommet. Quilted Roman Shade Quiltet stoff som brukes til å bygge en romersk nyanse er mest egnet i de applikasjoner der klimaet er ekstremt om sommeren eller vinteren. Tekstilindustrien og vindusdressingsindustrien markedsfører også reflekterende baketforing slik at en del av varmen eller kulde aldri når innvendig plass. Kombiner dynetøyet med det reflekterende støttede fôret for maksimal beskyttelse. For følsomme sleepers bruk en utvendig montering av denne dressing seks inches til hver side av vinduet ramme og dermed redusere gate støy og lys.

Quilted Tab Top Panel

Det quiltede flip-panelet fungerer som en dekorativ vindus dressing som har Den ekstra fordelen ved å skyve til den ene siden av montering. Bruk en tykk trepol og enkle finialer. Stangen må være i stand til å bære vekten av dynen med tappetoppene. Finalen skal ikke konkurrere med dynen visuelt. Velg en dyne uten en kantete kant som kan overvinne blikket på veggen.

Dobbeltsynt innrammet quilt

Kjøp en stor ferdig dyne av høy kvalitet. Sørg for at mønsteret gjentas minst en gang fra side til side. Del dynen i to stykker på de ønskelige mønstergjenopprettingsstedene. Monter hvert stykke i en separat lukkerramme. Monter hver ramme på tre hengsler inne i vinduet hvis det er nok dybde. Hvis lukkerrammene ikke har lukkemekanismer til sine egne installeringsdekorasjoner på hver og bruker en lengde dekorativ ledning med passende dusker for å knytte skodder sammen når de er lukket.

Andre artikkelen

Hvordan lage en Shed Foundation
Slik fjerner du en Moen Dusjkran
Små området Bad Ideas
Kravene til ARC-feilbrytere
Veibeskrivelse for Vent Free Gas Logs
Hvordan indentifisere en persisk teppe
Trenger du nye tregulv?
Typer av dusj gardin holdere
Gulvbehandlinger for et betonggulv i en carport
Infrarød Sauna Vs. Damprom
Hva bruker jeg til å kutte dyrket marmor?
Dekorative malerier Tradisjoner
Hvordan finne et nytt hjem i Las Vegas
Rustikk Camp Lodge Nursery Temaer
Hvordan bygge alkovehyller
Kjeller gulv alternativer til teppe
Hvordan lage en guttes rom
Slik påfører du tetningsmasse på fliser
Hjemmeinnredning ideer på et lite budsjett
Hvordan bygge en dekorativ peis