Problemer med glassfiberisolasjon

Problemer med glassfiberisolasjon  Boliger krever isolasjon for å forbli energieffektiv og blokkere tapet av oppvarming eller kjøling, men noen former for isolasjon forårsaker problemer i hjemmet. Glassfiberisolasjon har blitt brukt i boliger i mange tiår. Men etter mange års bruk er problemene knyttet til dette materialet tydelig dokumentert og kan føre til at mange huseiere vurderer å bruke glassfiber i sine hjem.

Fiberglassfragmenter

Løse fragmenter av glassfibrene som utgjør denne typen isolasjon flyter ofte fritt gjennom luften av et hjem. Glassfiber forårsaker lunger, hud og øyeirritasjon. Derfor må installatøren ha på seg vernebriller og støvmaske under installasjonen. Men de fleste huseiere fortsetter ikke å bruke støvmaske etter at installasjonen er fullført og kan inhale små biter av glassfibrene, ifølge Inspectapedia, noe som er spesielt sannsynlig i boliger hvor glassfiberen er gammel, skadet eller forstyrret regelmessig.

Mugg og mugg

De varme, mørke forholdene på et loft eller et gjennomsøkingsrom gjør dem til en perfekt avlsmiljø for mugg og mugg. Ekspertene på DoItYourself.com sier at hvis en lekkasje oppstår, blir fuktighet introdusert og mugg vil vokse på støvet og andre organiske materialer som samler seg i glassfiberisolasjon. Celluloseisolering behandles med en rekke kjemikalier for å forhindre muggvekst, men glassfiber skyldes ikke at glassfiberet selv ikke støtter mugg.

Settling

Blåst glassfiber består av løse klumper av materialet som er blåst inn i veggen hulrom og andre rom som krever isolasjon. Blåst isolasjon fyller disse stedene godt og gir noe av den høyeste energieffektiviteten som er tilgjengelig. Disse materialene begynner imidlertid å bosette seg raskt etter installasjonen. Ifølge Ask The Builder-nettstedet vil dette føre til tap i effektiviteten til isolasjonen. Noen versjoner av blåst glassfiberisolasjon er bedre designet for å motstå komprimering og sedimentering.

Mulig årsak til kreft

Et av de mest alvorlige og uklare potensielle problemene med glassfiberisolasjon er en mulig risiko for å forårsake kreft. Dessverre er forskningen av disse risikoene i stor grad motstridende, og det er ikke klart klart at det er gjort, ifølge 'Breathing Uneasy' -artikkelen i The Washington Post Sunday Magazine. Forskere har forårsaket kreft hos laboratoriedyr når de innebygger glassfiber kirurgisk, men få studier har koblet inhalert glassfiberpartikler til enhver forhøyet kreftrisiko.

Andre artikkelen

Ulempene ved å bygge grunnlag med ICFer
Slik strekker du flere lys over et tak
Typer Shake Shingle Siding
Mobile Home Underpinning Installasjon
Hjemmelaget 4X4s
Underholdningssenter Dekorereideer
Slik fjerner du en tubutløp
Hvordan kutte vinkler for Trim-arbeid
Slik sprer du en tregulv
Bør alt flislagt gulv i samme visuelle rom være det samme?
Hvordan å klippe molding riktig
Hjemmelagde speil
Måter å spare penger på et bad remodel
Agitator bruker
Vaulted Ceiling Decorating Ideas
Hvordan leie en generell entreprenør for boligbygging
Hvordan bygge et bølgete tak
Timber Seasoning Techniques
Innredningsideer med stoleomslag
Hvordan lage Draw Drapes