Porch Color Ideas

Porch Color Ideas  Maling en veranda er en øvelse i fantasi og en sjanse til å understreke de gode egenskapene til huset ditt. Opprett en verden å bo i fint vær med riktig valg av maling farger og aksenter. Forbedre det formelle utseendet på huset eller fokus på den fantastiske utsikten med et forsiktig utvalg av utendørsfarger. Den rette malingfargen inviterer selskapet, fremmer avslapning, og gir huset ditt klage.

Hus Match

Koordinere verandafarger med trim på huset ditt for et forenet og attraktivt utseende. Hvis huset er grått med en låve rød eller burgunder trim, maling veranda rygg og kolonner lilla rød eller burgunder. Hold gulvet, taket og eventuelle yttervegger grå og lakk kurv eller tremøbler for å matche trimmen. Eller, for et hus med mye pepperkake, male verandaens gulv og takblanke hvite for å matche husets trimme, og hent opp fargen på sidesporet i en dypere nyanse for trimmen på verandaen. Et lyseblått hus kan ha konfødererte blå verandaer og kolonner med midnattsblå veranda møbler. Hvis huset ditt er en karibisk fruktskål med farge, gå for en påskelilje veranda med røde, rosa og oransje aksenter, hvite eller naturlige rotermøbler og mange grønne planter.

Allsidig hvit

En alt -white veranda er en herlig kameleon, det kan gjenspeile enhver følsomhet fra shabby chic til ultramoderne. Mal hele verandaen en blank hvit, krittete hvit eller vanilje krem. Hang plantebeholdere for wildflowers fra risten og male beholderne himmelblå eller topaz. Fyll dem med røde pelargoner og mal en veranda sidebord for å matche beholderne. Bruk stripet lerret som plukker opp rødt, hvitt og blått for puter på hvite veranda møbler. Eller maler alt på verandaen hvitt og haugchintz, blomstrete og ruffete puter overalt. Heng en rekke bleke, blomstermalerte papirlanter for mykt kveldslampe. Og suspendere korgkurver plantet med vildblomster og blomstrende vinstokker i hver åpning mellom støttestenger. For en moderne hvit veranda, sett noen biter av hvite støpte moderne møbler ut for sitteplasser, bruk en sterk hvit takvifte og la en liten kilim teppe på gulvet gi et fargestoff.

En veranda med utsikt h2> Hvis utsikten fra verandaen er spektakulær, la ikke verandaen konkurrere med den. Mal verandaen i nøytrale nyanser som etterligner naturen: skall hvit, blek stein grå eller sand. Velg maling som peker opp i nyanser av det omkringliggende landskapet og la fargene til naturlige materialer vise seg hvor det er mulig. En teak veranda kan svinge mot grå, og en ubemannet bambus fuglbur kan holde en lysegrønn bregne. En veranda som vender ut mot en steinete kyst kan ha et gulvmalet skifer eller blek cappuccino, og fargen kan påføres på innsiden av verandaen slik at den ser ut til å forsvinne. Verandaens utvendige rekkverk og trim kan accenteres med en mørkere farge, skinnende svart, mørk skifer eller skoggrønn, noe som kompletterer de viktigste fargene til huset. En veranda på kanten av en skog eller åsside kan være krem ​​eller lysegrønn med mørkegrønne aksenter og møbler.

Andre artikkelen

Taktilgang Ladderkrav
Typer av ledd i betong
Hvordan velger jeg farger for malte skapdører?
Hvordan riktig installere en gardinholdback
Hvordan å dekorere et stort soverom
Dekorative ideer til stuer med peis
Slik søker du Vinyl Wall Art Lettering
Hvordan isolerer jeg et loftbonusrom?
Slik organiserer du en bokhylle
Slik installerer du gulvbelegg på vegger
Slik kjøper du kjøkkenskap på nettet
DIY Baderomsinstallasjon for lastbil
Hvordan skille en vegg med molding
Hvordan bygge og installere et vindu skjerm
Hvordan figurere kostnaden for å male og firkantede føtter
Slik dekorerer du en meksikansk stil i familien
Hvordan bygge et hus ett rom om gangen
Hvordan lage trepanel flat
Glassblokk Ideer
Slik installerer du tregulv over et underjordisk undergulv