Pinch Pleat Vs. Ripple Fold Drapery

Pinch Pleat Vs. Ripple Fold Drapery 

Fordeler med Ripple Fold Drapery

Ripple fold draperier har et mer behagelig utseende utenfor vinduet fordi den 'feil' siden ser ut som identisk som høyre side, så langt som brettene i draperiet er bekymret. Ripple fold draper også tillate flere av vinduet å bli utsatt når det er åpent.

Fordeler med Pinch Pleat Drapery

Pinch pleat draperier har et klassisk, fullt utseende. Disse typer gardiner blokkerer helt lyset hvis de er laget av en tung nok stoff- og linjekombinasjon.

Ulempene med Pinch Pleat Drapery

Hvis du er bekymret for hvordan gardinene dine ser ut fra ditt hus, Du kan ikke være fornøyd med klypepappene fordi kappene ser annerledes ut enn vinduet enn de gjør inne. Disse typer gardiner er også kompliserte å lage og er tidkrevende å vaske som du trenger å fjerne draperipinnene for å vaske dem i vaskemaskinen.

Ulemper med Ripple Fold Drapery

Et lite gap er igjen på toppen, mellom toppen av stoffet og sporet av hodeskinnen, og holder rippelkledde gardiner fra å blokkere utalljus. Ripple fold draperier er ikke så fulle som klemme gardiner.

Likheter

Begge typer draperier har et behagelig utseende, med myke, buede folder. De kan gjøres ved hjelp av en rekke stoffer og kan være lined eller unlined. Begge krever spesialisert draperi maskinvare og kan åpnes og lukkes ved hjelp av flere metoder, inkludert en ledning, en stafett eller for hånd. En av de mest tradisjonelle typene av draperi er kjent som nypeplekk, med henvisning til spesialklemmene som holder toppen av gardinen til gardinestangen og danner de karakteristiske samlepluggene på toppen av gardinen. Et alternativ er rippelfoldet draperi, som har en strimmel av snaps sydd til toppen av gardin som tjener som metode for å feste gardinet til draperiets maskinvare.

Andre artikkelen

Ideer til gamle støpejernsklokker
Hvordan samler jeg Blue Cornflower Corningware?
Hvordan bygge et hjem tillegg
Installere Engineered Oak Flooring
Creative Paint Ideas for Walls
Bedroom Closet Design Ideas
Slik installerer du laminatgulv i et mobilt hjem
Mønster for en hjemmelaget romdeler
Hvordan lagre på solenergi
Hvordan kutte treskruer
Hvordan legge til en kant i et rom
Hvordan forbereder jeg Vermiculite for PLM?
Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?
Fake Stone Installasjon
Veggrammer Tips
Instruksjoner for å bygge en bærbar trekullgrill
Slik resirkulerer persienner som lampeskygger
Typer av asfalt taktekking helvetesild
Hvordan kutte Crown Molding i Tin
VVS design tips