Patio ideer for en engelsk hytte stil

Patio ideer for en engelsk hytte stil  Den engelske hyttestilen er ment å ligne boliger som finnes på det engelske landskapet. Når du designer en utendørs engelsk hytte-stil, prøver huseiere og designere ofte å lage en uformell og eklektisk atmosfære for familie og gjester. De kan bruke rustikke farger, antikke møbler og unike blomsterpotter for å fullføre det engelske hyttens utseende.

Rustikke farger

Rustikke farger brukes ofte på engelske hyttestiler for å skape en innbydende og uformell atmosfære. Populære rustikke farger for engelsk hytte uteplasser inkluderer røde, gule og brune. Huseiere og designere kan også bruke grønnsaker, appelsiner eller pinks for å lage det engelske hyttens utseende. Uansett hvilke farger som er valgt, kan de brukes over hele terrassen i møbler og dekorative tilbehør. Mange villaeiere vil velge å male gulvet på terrassen rød eller brun. Andre vil plassere en rustikkfarget teppe på terrassen. Rustikke farger kan også brukes i tilbehør som stearinlys, gryter og vaser.

Antikke møbler

Store, overfylte møbler, som flettet, brukes ofte til å legge til det rustikke utseendet på en engelsk hytte patio. Når du velger møbler for en engelsk hytte gårdsplass, bør huseiere og designere huske å kjøpe møbler som er holdbare og værbestandige. Boligeiere bør vurdere å fremheve sine antikke møbler med vanntette puter og puter. Huseiere og designere kan bruke antikke møbler som var arvet eller finne gamle biter på butikkbutikker.

Unikke blomsterpotter

Unike blomsterpotter er også en annen måte å innlemme et engelsk hyttestil tema på en uteplass. Huseiere og designere kan bruke en rekke antikke, rustikke gjenstander som uteplassblomsterpotter, inkludert vaser eller kaffekasser. Gamle tekopper og vannkoker er et kreativt alternativ for blomster og andre planter. Legge til unike blomsterpotter på en uteplass kan legge til et uformelt og komfortabelt utseende som er vanlig i engelske hytter. Boligeiere kan finne rustikk og unike blomsterpotter på design, antikviteter eller sparsommelighet butikker.

Andre artikkelen

Slik fjerner du Tamper Proof Bolts
Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
Hvordan kutte store vinkler med miteresagen
Hvordan velge medisinskapskap
Hvordan lage fargede glass skap dører
Ulike typer blomster brukt i en enkelt blomstarrangement
Håndverktøy for å bygge tømmerhytter
Hvordan lage en Corian dusjgulv, ikke slippende
Slik isolerer du eksisterende slab
Hvordan velge en murstein for et boligområde
Definer Balustrade
Om American Country Home Decor
Slik installerer du Vct over gamle gulv
Ulemper av en pellet brennende ovn
Vanlige spørsmål om galvanisert stål
Tips om lagring når du bygger et hus
Hvordan lage skiferfliser på betong
Hvordan henge en overflatemontert medisinskap
Ideer for ren draperi
Slik konverterer du kjøkkenskapsdører til glassinnsatser