Om Fish Bathroom Wall Decor

Om Fish Bathroom Wall Decor 

Stamping

Stamping av badveggene med fisk er morsomt og rimelig. Først må du kjøpe eller lage fiskemerker i formene du vil ha. Kjøkken svamper kan kuttes i fisk figurer. Du kan også lage svampe frimerker av skjell, båter eller tangform fra svampene. Når frimerker er klare, dypp dem inn i maling og stempler bort i et hvilket som helst område på badet du vil.

Paper Mache

Paper mache er et morsomt, kreativt fiskeprosjekt. Klipp fiskformer av kortbrett og legg papirmage lim ved å blande vann og mel til konsistensen av pannekjøttsmør. Tear strips av vev papir for å dekke papp. Når alt er klart, dyp vevet i pastablandingen og dekk kartongen helt tre til fire ganger; sørg for å vikle vevet rundt kantene. Når det er tørt, dekorere med maling, juveler, paljetter, etc. og spray med klart lakk. Sett en bilderammehenger på baksiden og heng.

Fiskenett

Bruk fiskenett og fisketankelementer på en badmur er en fin måte å dekorere. Kjøp fisk netting og fargerike fisketank elementer som bergarter, tang og dekorative fisk. Fest nettverket til veggen med små negler, og sørg for å drape nettingen på en måte som du føler er attraktiv. Fest fisketankens gjenstander til nettingen med varmt lim eller varmt lim. Julekjoler på elementene og heng dem på nettverket.

Gulvdekor

Når du pynter badet med fisketema, ikke glem å Tenk på gulvet. Du kan finne veldig trendy fiskematte badematter og tepper, men tenk ikke gulv, tankevegg. Disse badematterene kan henges på badveggen med lette nagler.

Dusj gardinvegger

Det er mange vakre dusjgardiner med fiskemner. Disse kan brukes som vegghengder ganske enkelt. En ting å gjøre er å kutte fisken ut av dusjgarden og feste disse rundt veggen på badet med lim. De kan se ut som de svømmer i havet eller vann. Et dusjgardin kan også festes til veggen eller en del av en vegg som veggpapir med et lim laget av plast eller stoff. Det finnes en rekke alternativer for å dekorere bademurer med fisk. Du kan finne fiskeinnredning relatert til dammer og innsjøer, eksotisk fisk, hav, seiling og andre nautiske temaer. Dekorere veggene med fisk kan gjøres ved å kjøpe alle dine aksenter, gjør dem selv eller en kombinasjon av begge.

Andre artikkelen

Billige ideer for ombygging av et soverom
Teaterrommet dekorasjonstips
Slik kobler du et eksisterende overheadlys til en ny veggbryter
DIY Subway Tile Installasjonsmetoder
Malte tekstur effekter
Viktoriansk utvendig bondgård farger
Hvordan gjenopprette et 1960s moderne hus
Hvordan jobber jeg med et asbesttak?
Slik installerer du celluloseisolasjon rundt innfelt belysning
Garage Conversion: treningsrom
Snekker Layout Tools
Betongmåler
Slik bytter du 8-fots skyvedører
Klassifikasjoner av behandlet tømmer
Hvordan lage en grunn for betongplater
Slik installerer du Stairway Chair Rail Molding
Trinn for å tegne en dusj
Slik reface en counter top
Hvordan dekorere et langt rektangulært oppholdsrom
Hvordan dekorere din egen piratbryst