Om Dekorative Trevegg Hengende Letters

Om Dekorative Trevegg Hengende Letters 

Maleri Letters

Maleri av tre bokstaver krever bare maling, klar lakk spray og fantasi, Du må trenge maling for å dekorere bokstavene dine. Du finner dette i håndverksdelen ved mange butikker. Det neste trinnet er å male brevene dine. Guttens bokstaver kan inneholde bjørner, tog eller bugger malt på dem. Jente bokstaver kan være søte med sommerfugler, blomster eller polka prikker. Tre bokstaver for stue og familierom kan males med en farge som utfyller rommet innredning. Farger dem med en trefarge er også attraktiv. Når bokstavene er malt og tørt, spray dem med klart lakk for å få fram fargene og holde dem hyggelige lengre.

Forsmakende bokstaver

Du kan også lime elementer til bokstavene. Knapper, paljetter og utklippsbok utsmykking er blant de mange tingene du kan knytte til bokstavene. For eksempel, hvis rommet du dekorerer har et havstema, kan små fisk og havdyr bli limt til blå bokstaver. Et rom med et blomstertema kan ha en rekke silkeblomster limt til grønne eller rosa bokstaver.

Innrammede bokstaver

En annen måte å fremheve dine tre bokstaver på er å plassere et dekorerte brev i en ramme uten glasset. Du kan bruke mønstret stoff eller utklippsbok som bakgrunn i rammen og feste det dekorerte brevet med sterk lim eller en liten negl fra baksiden. Bruk fargerikt bånd til å henge rammen fra veggen. Rammen i seg selv kan også males og dekoreres for å matche temaet.

Familiebokstaver

Tre bokstaver er en fin måte å dekorere et rom på for å vise familienavnet eller de enkelte familiemedlemmernes initialer eller navn. For å stave Familienavnet som bruker tre bokstaver, ville det være morsomt å innhente familien i prosessen med å dekorere bokstavene. Hver person kunne velge et brev og dekorere det til hans smak. På den måten har familienavnet en liten bit av hver person Personlighet.

Hengende brev

Hvis bokstavene du kjøper ikke kommer med et hengende vedlegg på baksiden, kan du gjøre en rekke ting. En løsning er å kjøpe og feste bildehengende kroker ved å følge instruksjonene på Pakken. Et annet alternativ er å stifte båndet på baksiden av et brev og henge det fra en krok eller sugekopp på veggen. Båndet kan stiftes for å lage en løkke for å hengende eller tillate deg å knytte endene i en bue og heng den fra en krok. Hengende bokstaver på trevegger finnes på omtrent alle håndverksbutikker og mange nettbutikker. Et stort utvalg av skrifter og størrelser er tilgjengelig. Disse tre bokstaver kan brukes til å dekorere et barnehage, soverom eller et boareal hvor du vil vise et ord eller en setning. Bokstavene kan kjøpes allerede malt, eller du kan prøve hånden på å dekorere dem selv.

Andre artikkelen

Instruksjoner for å legge Armstrong Vinyl Tile
Slik oppvarmer du frosne bolter
Typer av veibeskyttelse på vei
Hvordan bygge vegger i kjeller med trykkbehandlet tømmer
Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
Hvordan leie en god entreprenør
Instruksjoner for festing av strekkdrag
Hvordan lage stoffblomster
Slik bruker du hjul
Hvordan bygge en patio dekker
Komponenter av vannvarmesystem
Billige hjemmelaget treovn
Hvilken type papir brukes til Stearinlys?
Living Room Decoration Hjelp
Moderne Kitchen Backsplash Ideas
Hvordan lage Nice Glass Vase Centerpieces
Slik lager du et akrylbrett for min sjokoladefontene
Innredning Tips for farger i et oppholdsrom
Slik festes en vaskeskap
Slik viser du en tabellløper