Nye Home Flooring Alternativer

Nye Home Flooring Alternativer  Velge passende gulv for nye boliger betyr forskjellen mellom holdbare, langvarige gulv og noe som må erstattes raskere, snarere enn senere. De som ønsker å gjøre det riktige valget for sine hjem, bør vurdere alle tilgjengelige gulvmaterialer, hvor materialet skal legges ned, hvor bærekraftig og miljømessig materialet er, hvem vil okkupere det rommet hvor gulvet skal legges ned, og Kostnad.

Gulvteppe

Det mest brukte gulvmaterialet i nye hjem, teppet kommer i mange kutt, materialer og farger. Korte kutt er ideelle for høye trafikkområder, mens lengre kutt, som shag, er frodige og innbydende, men ikke alltid praktiske. Lysfarger viser smuss og lint, mens mørkere farger er mer motstandsdyktige mot flekker. Teppe er også et varmere alternativ enn de fleste harde gulvmaterialer.

Tile

Selv om mange tror fliser er et materiale strengt for kjøkken og bad, kommer flis i mange farger og overflater. Glassert og uglasert, flis er et kaldt gulvmateriale, men skaper en jevn skreddersydd finish i alle områder. Tile er ideell for de som ønsker å skape etasjer med forseggjort design. Vanligvis dyrere enn teppe, flis er en av de billigste dyre gulv mulighetene tilgjengelig. Tile er et skjøre materiale og er derfor ikke ideelt for høye trafikkområder.

Vinylgulv

Vinyl, som teppe, er et høyt brukt gulvprodukt. Også kalt linoleum, vinyl er rimelig billig. Vinyl er et allsidig og slitesterkt materiale for hjemmegulv som fungerer godt med teppe fra ett område til det neste. Veldig enkelt å rengjøre, vinyl krever ingen spesiell behandling for å være vakker, men er ikke motstandsdyktig mot rive, riper og varme.

Hardwood

Hardwood gulv er et slitesterkt og luksuriøst, men er ikke alltid en svært bærekraftig materiale. Noen tregulv, som bambus og resirkulert, eller gjenvunnet, tre gjør grønne valg når man ser på å installere tregulv i nye hjem. Tre er dyrere enn teppe, fliser og vinylgulv, og krever mye vedlikehold for å holde seg ny. Noen tregulv krever regelmessig stripping og voksing for å opprettholde sin glans.

Betong

Betong blir stadig mer populært blant moderne huseiere som ser etter noe unikt. Polert betong gjør utmerket gulv og motormedia for nye boliger, men kan være kaldt. Allsidig og holdbar betong må legges og poleres profesjonelt, men kommer i en rekke farger og kan legges i intrikate mønstre og design. Alternativt kan nye betonginstallasjoner primeres og males.

Andre artikkelen

Slik møter du toaletter og vasker
Hvordan bygge en portlås
Hvordan lage et flytende Nattbord
Den gjennomsnittlige kostnaden for å sette solpaneler på et hus
Rustikk Screened Porch Photo Ideas
Instruksjoner for installasjon av boblebad
Slipingstips for tette flekker på tre
Toddler Decorating Ideas
Hvor ofte bør du lakk parkettgulv?
Maling farge ideer for et barns rom
Slik syr du ditt betonggulv så det ser ut som naturlig som stein
Fremstillingsprosess av sementblokker
Kostnaden for Frame u0026 Gips
Faux Finish teknikker for skap
Hvordan designer jeg lysnivåer for et bad forfengelighet?
Verktøy for flislegging
Slik oppvarmer du en betongplate
Hvordan lage gardiner med saks
Hvordan bli kvitt Old Barn Wood
Slik bytter du et ødelagt gjerdestolpe