Nursery Paint Temaer

Nursery Paint Temaer  Maling er den enkleste og minst kostbare måten å forvandle et barns barnehage på. Det er mer som kan gjøres med maling enn å bare male veggene en enkelt farge. Det er mulig å lage et helt tema bare ved å bruke maling. Stencils og frittstående maleri kombinert med solide farger jobber sammen for å produsere barnehagervegger som er fulle av interesse.

Alfabet

Et malt alfabet er et tema som fungerer godt i barnehage. Dette temaet fungerer best med en lys farge på hele veggen med bokstavene stenciled over veggene som en grense. Bokstavene kan males som blokker, eller de kan males direkte på veggen. Objekter eller dyr som samsvarer med lydene av bokstavene, fungerer også bra med dette maletemaet. En variasjon på dette temaet er å male ord, for eksempel passeringer fra barns historier, på barnehageveggene.

Primærfarger

Primærfarger er et favorittmalingstema for barnehager. De primære fargene rød, blå og gul er sjarmerende og lyse, noe som gjør dem ideelle for barnehager. Rød og gul er også noen av de første fargene for å stimulere og holde barnets oppmerksomhet, noe som gjør dem til et godt valg. Primærfarger fungerer best som aksentfarger, så barnehagen er ikke overveldet.

Former

Grunnleggende former som sirkler, kvadrater, trekanter og rektangler gjør også et barnehage tema som holder interesse for barn og babyer. Formene kan males sammen på en aksentvegg, eller de kan også brukes rundt toppen av rommet som en grense Himmelen er lett malt med hjelp av sjablonger.

Hage

En malt hage er et barnehage tema som kan gi interesse eller utdanning. Maling av blomster og bugs langs veggene gir et vennlig miljø for små barn. jentes barnehage kan ha blomster og bugs i pastell eller rosafarget farger. En unisex barnehage kan ansette flere primære farger, brune og andre levende farger.

Jungle

Et jungelmalingstema fungerer også bra i et barns barnehage. Jungle gress kan males frihånd langs veggene. Jungle dyr kan legges med sjabloner eller for hånd. Et jungeltema fungerer best hvis bare en eller to vegger er tungt malt, med de andre veggene som gir en solid fargebase. Dette unngår å overvelde rommet med farge.

Sport

Et sports-tema barnehage er populært for både gutter og jenter. Gutter 'planteskoler har en tendens til å fokusere på baseball, fotball og basketball. Jenter' idrettshager kan fokusere på fotball, softball, volleyball eller cheerleading. En blanding av gutter og jenter-sport kan fungere for et felles barnehage.

Pasteller

Pastellfarger gir en myk, beroligende fargepalett til barnehagen. En eller to pastellfarger kan males sammen, eller en blanding av pastellfarger kan fungere i et mer abstrakt mønster.

Andre artikkelen

Gjør-det-selv: Terrasseplaner
DIY Roll-Up Shade
Tips om bruk av en sirkelsag
Hvordan bygge en Corral Fence u0026 Gate
Hvordan lage Rød Loctite Cure Faster
Hvordan måle og beregne grus
Hvordan lage et hjemmekontor på nettet
Hvordan kutte et titanark
Hvordan dekorerer jeg som en 1960-tallet skjønnhetssalong?
Hvordan Kutte Trim Trim
Anbefalt boligisolasjon
Hvordan å dekorere drapes
Utility Room Remodeling Ideas
Fordeler og ulemper med stål badekar
DIY Kjøkkenskap Uplift
Slik installerer du murstein
Hvordan lage hjemmelaget lettvektbetong
Typer av asfalt taktekking helvetesild
Hvordan velge en granittfarge
Hvordan velge den beste kjøkkenflisen