New Orleans Interior Design Ideas

New Orleans Interior Design Ideas  Innredningen av et rom eller hjem i ekte New Orleans-stil kan være en jazzaktig måte å legge til en liten bit av New Orleans u0026 rsquo; Cajun flair til huset ditt. Hvis du er en kamp for å prøve ut denne typen d u0026 eacute; cor, ta med noen enkle New Orleans-inspirerte ideer for å legge til en liten kreolsk smak i hjemmet ditt.

Mardi Gras Perler

Hvis du har deltatt i verden Mardi Gras i New Orleans, kan du ha et overskudd av sparkly perler på hendene. Bruk disse perlene til å dekorere med hvis du ser etter å gjenskape magien til Mardi Gras i hjemmet ditt.Fyll glassvaser med dem og bruk som midtpunkter. I tillegg kan du blande perler for å lage en søt beaded gardin. Eller bare heng perlene fra speil og rammer rundt huset. Hvis du aldri har vært i Mardi Gras, kan du vanligvis finne disse typer perler på fest- eller kostymbutikker.

New Orleans Color Scheme

Hvis du vil ha klassisk New Orleans-farge, prøv å male et rom i lilla, gult og grønt, den tradisjonelle Mardi Gras-fargen. New Orleans-stilen er karakteristisk fet, så vær ikke redd for å kombinere disse tre motstridende fargene, da de dynamisk representerer New Orleans-stil.

Musikalsk tema

Musikk er en instrumental spiller i New Orleans, en by kjent for sin funky jazz. Prøv å dekorere med et musikalt tema.


Klipp ut og lakk musikk notater fra papp og heng dem sammen med din vegger eller maler små notater langs trimmet. Se etter musikknotater og tekstiler som du kan dekorere med.

Spicy Kitchen

Prøv et krydret kjøkken tema for å representere Cajun krydderet i New Orleans. kan gjøre boller av paprika som midtpunktstykker, bruk falske paprika fra en håndverksbutikk for å lage langvarige midtpunkter. Alternat Ively, kjøp falske grønne vinstokker og lim fake paprika til dem for en festlig krans. Samle og vis hot sausflasker langs en vegg for å legge til kjøkkenets krydrede nye utseende. Veggene kan males med rød eller grønn trim.

Mardi Gras Masker

Mardi Gras masker er et annet bountiful element du kan finne i New Orleans som kan legge til litt kunstnerisk skjønnhet til et rom. Gå til en lokal turistbutikk i byen, og du kan finne mange av disse, eller gå online og bestille noen i bulk. Velg en bestemt vegg bare for maskevisningen, eller du kan henge masker på en gang.

Vintage Look

New Orleans er en veldig historisk by, som de fleste av sine bygninger. Når du designer et rom med et New Orleans-tema, prøv å holde med vintage d u0026 eacute; som gamle lysarmaturer, tenk jernlysekroner, eller til og med gotiske lysestaker. Du kan til og med male lommelykter, som takvifter, med rustikk utseende gull- eller sølvmaling for å gi dem det vintageutseende.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en vaskemaskin
Gjør det selv laminerte bjelker
Instruksjoner for Handicap Tile Dusjer
Ideer for ombygging av soverom
Typer av belysning og visjoner
Slik løser du kjøkkenveggskap
Energieffektiv Vinduetilskudd i Texas
Anatomi av en vindusvindu
Selvklebende veggdekorasjoner
Slik installerer du hengsler i en ny dør
Hvor skal man begynne med laminatgulv
Hvordan kutte Trapp Treads for en 3 fot høyde
Nursery Room Paint Colors
Maling ideer til en baby jente s rom
Hjemmekino dekorere ideer
Hvordan bygge en betong benkeplate
Slik installerer du en terskel fra laminat til teppe
Slik bruker du Stucco til betongblokkvegg
Slik installerer du baseboards på tregulv
Slik avslutter du Beadboard