Metal Bender Tips

Metal Bender Tips  Kunnskap om dynamikken i bøyemetall er ganske nyttig om du reparerer et kjøretøy eller starter en karriere i smøring. Du kan derfor lære den beste måten å bøye metall hvis du vurderer bøyemetoden og typen av metall bøyd. Industriell metallbøyning bruker høye temperaturer, men du kan bøye ditt eget metall mekanisk med eller uten varme.

Bøy metall med varme

Den krystallinske strukturen av metall gjør at den blir mer myk når den blir oppvarmet. Du kan varme metall ved hjelp av følgende kilder; oksygen-acetylen fakler eller propan, en varm brann samt en smi. Noen kilder til varme er imidlertid for varme for spesielle metaller. For aluminium eller stål må du varme metallet til det blir rødt varmt. For flere andre metaller er det ikke nødvendig å bruke varme, og hvis du må bruke varme, bør du varme metallet litt. Unngå oppvarming av metaller som smelter lett, for eksempel messing eller kobber. Bruk en hammer til å slå en sving inn i metallet når det er oppvarmet med dette ved hjelp av ren styrke eller en mekanisk press. For å redusere belastningen på metallet, må du sørge for at du legger trykket til et meget lite område når du bøyer varmt metall. Husk at varmt metall er ganske enkelt å over bøye og dermed behovet for å bøye metallet rundt en mal hvis du bruker en hammer. Når du har bøyet metallet, la det avkjøles sakte, slik at krystallene har tid til å omorganisere seg og holde seg hardt.

Bøy metall uten varme

Til tider kan det hende du finner det nødvendig å bøye metall uten oppvarming. I et slikt tilfelle må du feste metallet før du kan bøye det. Selv om prosedyren du må bruke er den samme som den som brukes Når du bøyer metaller, blir varme- og kjøletrinnene utelatt. Hvis du er deg syng et metall som messing, og du prøver å bøye det mens det er kaldt, det kan knuse eller knekke. Forsøk aldri å bøye en rektangulær stang eller en stang av kaldt metall utover en vinkel på 60 grader, da det gjør det sannsynlig at metallet slår fast. Hvis du har en skrubbe, bruk den til å feste metallet, og hold metallet ved hjelp av tang som du bøyer det. Du kan også bruke hornet på et ambolt som en mal, og bøy metallet rundt den.

Overhold sikkerhetsregler

Bruk alltid store hansker og øyevern når du bøyer metall. Unngå å berøre varmmetall med dine bare hender, da du kan gjøre dette trygt ved hjelp av tang eller viskestykke. Hvis du føler at du vet hvordan du skal slukke eller for å avkjøle varmt metall i kaldt vann eller olje, og føler at det er nødvendig å gjøre det etter oppvarming, bruk mer beskyttelse. Men ikke glem at slokking kan føre til at metallet ditt knuses, og dermed behovet for å vite hvilken type metall du bruker før du bestemmer deg for å varme den. Med mindre du har tilgang til åndedrettsvern som er sertifisert for å filtrere ut gasser som er giftige, må du aldri varme metaller som er galvaniserte eller har sink i dem.

Andre artikkelen

Hvordan vurdere mekaniske systemer for din Home Energy Audit
Slik Hell Betong i et kaldt klima
Hvordan bygge en 6 av 6 Shed
Hvordan lager jeg Crystal Lighting Fixtures?
Slik henter du ny betong over gammelt betong på en garasje etasje
Baderomuttak og belysningsideer
DIY: Slik syr gardiner med foring
Hvordan bygge en garderobeskap selv
Hva er forskjellig mellom laminat og tregulv?
Hvordan lage et hengende lys med en trommeskygge
Hvordan bygge et hus med Metal Shipping Containere
Hvordan bygge header bjelker
Hvordan kantede veggfliser
Kreative måter å henge et dusjgardin på
Tips for å drive et bordssag
Tips og ideer for etterbehandling og farging av uferdige møbler
Informasjon om kurvbord og stoler
Sandblast Rengjøring
Tradisjonell innredning
Morsomme, stilige designideer for dekk og terrasser