Måter å dekorere et soverom

Måter å dekorere et soverom  Ditt soverom bør være et avslappende fristed hvor du omgir deg med ting som har spesiell betydning for deg og gir deg komfort. Uansett hvilken størrelse eller form rom, kan du opprette et miljø som har sensorisk appell til deg. Uansett om du foretrekker et mer formelt område eller et avslappet uformelt rom, bruk din personlige smak som en veiledning for å gjøre drømmesøken din til virkelighet.

Gamle verdens sjarm

For å få et gammelt verdens-stil soverom, start med varme farger. Mal dine vegger en levende terrakotta. Smijerns lamper og en hengende lysekrone er klassiske middelhavsfarger. En kombinasjon av tre og smijerns hodegjerde gir en sterk tilstedeværelse av Old World-stil. For møbler, velg lyse stykker med et malt, forvitret utseende. Lyse hvite ark med et teksturert saffronfarget sengeteppe gjør dette rommet innbydende. Kobber- eller messinglampe er funksjonelle og lyser opp i rommet.

Tropiske soverom

En avslappende tropisk soveromdesign vil transportere deg til din egen private øy. Mal dine vegger en flat nøytral farge som solbrun, oliven eller krem. Kle opp en seng med en tykk talsmann og masse puter med palme eller ananasmotiv. Et baldakin av myggnett i hvitt gir rommet en eksotisk feriefølelse. Møbler laget av rotting, kurv og sedertre gjør det tropiske soverommet ditt luftig. Spesielle detaljer som en lekebåt seilbåt, et veggkompass og øyeblikksbilder av en ny strandtur drar sammen på rommet. Heng en takvifte med store rotting-og-tre vifteblad. En ravglassklart festet til viften vil gi lys over hele rommet uten å gjøre det altfor lyst.

Springtime Designs

Lyse, livlige farger gjør et soverom føles som et lykkeligere sted. Start sminke ved å gi soverommet et lag med blekgul, rosa eller grønn halvglansmaling. Vanlige tregulv med små accentmatter i gul gir rommet en ren atmosfære. Fjern tunge gardiner og erstatt med rene hvite. En lett gardinstolpe og dekorative braketter vil gi vinduets behandling et polert utseende. Kjøp et talsmannssett med et attraktivt blomstermønster. Trekk rommet ditt sammen med vårens farger og noen fjærende symboler som blomster, sommerfugler eller et falmet gressmønster. Tilbehør som en slank lampe med en kremfarget nyanse eller veggsconces med tuliplassbelegg gir rommet en lyst atmosfære. Hvite soverom møbler stykker er ideelle for et våren soverom.

Andre artikkelen

Tips om å velge en madrass
Gjør det selv Billige Gulvteppe Ideer
Hvordan organisere og arrangere kjøkkenskap på kjøkkenet ditt
Hva er Tandem Garasjer?
Konstruksjonsdesign ideer for en småbarns rom
Problemer med Stucco Siding
Slik installerer du oppvarming under flis
Kjøkkenventilasjonsalternativer
Kunstforslag til en stor vegg
Hvordan installere Folding Dører på teppet
Ta vare på Varthane tregulv
Hvordan setter jeg opp solsenger?
Hvordan beregner jeg oppvarming og kjøling for 900 kvadratfot?
Slik installerer du laminatgulv enkelt og rimelig
Hvordan male uferdige kjøkkenskap
Slik borer du en 1 tommers hull i en vinkeljern
Hvordan lage en betong counter top
Hva Paint Finish er best for et bad?
Gratis Home Decorating Programmer
Hvordan bygge en Metal Roller