Kreative ideer for små baderom

Kreative ideer for små baderom  I stedet for å bo på den begrensede størrelsen på et lite bad, kan du sette kreativiteten i arbeid for å lage over det lille rommet til et funksjonelt kunstverk. Selv om du ikke har noen ideer tilgjengelig, når du samler noen, kan du slå ditt lille bad til et område som gir deg stolthet.

Fargepalett

Inkluder varierende nyanser av samme lysfarge på badet for å gjøre det virke større. Mørke farger visuelt reduserer størrelsen på mellomrom mens lyse farger gir en visuell økning. For kreativitet fliser veggene med lettere nyanser av små fliser og innlemme et smalt horisontalt mønster av mørkere fliser rundt veggene. et bad bestående av hvite fliser med en kombinasjon av fargede klistremerker. Disse flisene holder seg direkte til toppen av de installerte.

Innfelt hylle

Klipp ut deler av gips i vask eller toalett for å lage en Halvvegger gir også et kreativt sted for innfelte hyller. For fliseresetting eller tilsetninger i badekar eller dusj, inkluderer et innfelt hylleområde i planene.

Ekstra lagring

Hang to eller tre hyller på en vegg og et sted lar ge kurver uten håndtak på hyllene for å lagre håndklær og toalettsaker. Oppbevar rullet opp håndklær i en vinhylle du henger på veggen. Plasser en sokkel i sokkelen rundt bunnen av sokkelen til sokkelen for å oppbevare baderomsartikler. Sett en avføring mellom toalettet og badekaret for å holde en stabel med håndklær.

Andre artikkelen

Dekorere Shaker stil bokser med Country Decor
Hvordan installerer jeg en innlegg i bambusgulv?
Hvordan lage en garasje leilighet
Hvordan bygge Cedar Closets
Hvordan lage Grønne Hjem Forbedringer
Hvordan remodel et bad og kjøkken
Ulemper ved solvarmeanlegg
Slik klargjør du veggen for å installere kjøkkenskap
Slik File Tile
Steg-for-trinns guide til Refinishing Cabinets
Slik installerer du en Mesh-Backed Tile i en dusjkabinett
Fabricut vindu behandlinger
Slik legger du tolv tommers keramisk flis
Slik redigerer Wood-Grain Leather
Hvordan male Glassfiber
Typer bygninger i det 21. århundre
Hvordan bygge en under kabinettet Spice Rack
Gjør det selv Galvanisert Taktekking
Ulike typer isolasjon for loft
Slik bestemmer du antall studs som kreves for en vegg