Klesvask Center Design Ideas

Klesvask Center Design Ideas  Selv om det kanskje ikke er det mest glamorøse området i ditt hjem, er vaskerom et ofte brukt rom, og det fortjener omtenksom planlegging. Vaskerom må ikke være drab, grusomme eller uinteressante steder. Enten du bruker et helt rom til klesvask eller du må presse det inn i en gang eller et skap med plass i skapet, kan noen grunnleggende designkonsept for vaskerom bidra til å forbedre plassen.

Skjul rom

Hvis plassen er tilgjengelig for en vaskemaskin og tørr er begrenset, og gjemmer dem kan være den beste designløsningen. Accordion dører er enkle å legge til et skap-størrelse område eller til et rom skåret ut av en gang i nærheten av soverommene, men noen type dør eller skap vil fungere. Skjul bare vaskemaskin og tørketrommel i nedre skap og la et område for å legge klær og lukkede skaphyller over, eller bruk gulv til tak dører for å skjule hele området. Stakkede hvitevarer, den ene oppå den andre, lagre mesteparten.

Dedikere et rom

Hvis rommet tillater det, kan et eget vaskerom hjelpe en annen person til å hjelpe med vaskeoppgaver eller bare for å holde deg i bedriften. Videre har å ha et eget rom en mulighet til å skape en munter og personlig plass som gjør at oppgaven med å gjøre vaskeri er mer behagelig. Begynn med det grunnleggende, inkludert et område for å legge klær, hyller ved siden av apparatene hvor vaskesåpe kan lagres bak lukkede dører og plass i kurver eller hyller for å skille fargede klær, hvite og håndvaskbare. Legg til ekstra elementer for andre relaterte gjerninger, for eksempel en vask for å vaske eller gjøre håndvask, et strykebrett og en inntrekkbar kledningslinje for å henge håndvasker.

Legg til dekorative elementer

Legge til et lystfarge frakk maling og små eller store dekorative elementer gjør plassen helt eget og lyser opp et eget vaskerom eller til og med bare et skap. Bilder, dekorative diagrammer med flekkfjerningstips eller et gammelt vaskebrett tar opp bare en liten mengde veggplass og passer til enten et vaskerom eller vaskerom. Hvis du har vaskerom, legg til et lyst, grafisk designet teppe og noen planter på vinduskarmer som trives i fuktig luft, som orkideer, bregner eller bromeliad.

Andre artikkelen

Rom Design Hjelp
Hvordan male rundt en Wallpaper Border
Hvordan henge bilder i et oppholdsrom
Den beste metoden for kutting av HardieBacker
Music Note Bedroom Ideas
Nye trender i keramiske fliser
Hvordan bygge lastcontainerhjem
Typer av isolerende takhengel
Billige alternativer for Siding
Hjemmet bruker til hydrogenkraft
Hvordan Dye Hjem Teppe
Slik fjerner du dusjhåndtak
Hvordan bygge og dekorere en frokostbar
Big Easy Theme Room Ideas
Hvordan man forsegler en betong kjeller etasje
Kjøkkenskap Pantry Ideas
Slik installerer du Formica
Stick sveisetips
Dorm Curtain Ideas
Slik installerer du Gummi Baseboard Molding