Kitchen Shelf Ideas

Kitchen Shelf Ideas  Dødt veggplass som ikke tjener dekorativt formål er en av de verste og mest vanlige feilene som ikke er korrigert av lekmannen. På et kjøkken er kabinettplass alltid til en premie, siden forbudet mot den fantastiske kjøkkenutvidelsen - pantryet. I stedet for pantryet er det fortsatt mulig å planlegge fordeling av vegghylle i kjøkkenet som tjener deres formål uten å bare se ut som et skap uten dør. Men siden hyller har ingen dør systemer, være selektiv om de viste elementene. Lag hengiven på hyllene som er skjult bak skapets dør.

Pegbrett og veggpapir 'Hylle'

For et nytt og attraktivt 'hylle' -system, kjøp et ark med pegboard og en rulle med tapet som koordinerer med det etablerte designtemaet. Dekk pegbrettet med tapetet som om det var veggen. Bruk en øl til å bore et hull gjennom papiret for hver krok. Trykk papiret mot det indre av hullet for et ferdig utseende. Monter det dekkede bordet på veggen så høyt som hånden komfortabelt kan nå. Sett inn krokene. Hang pansene. Planlegg en effektiv måte å bruke det nye ledige rommet på skapet på.

Glasshylser

Glasshyller av forskjellige lengder, spredt rytmisk oppover veggen i kollasjemote, er ideelle for å lagre flotte ting som brukes på kjøkkenet og på spisebord. Som lekmann, gå trinnvis for å unngå feil. Velg en senterdel av døde veggplass. Monter u0026 ldquo; L u0026 rdquo; braketter eller cantilevers, for den første glasshylle. Legg attraktive gjenstander på den hyllen med høyt lysvekt. Bestem om plasseringen av den neste hyllen. Utvikle et visuelt forhold mellom de to hyllene. Fortsett å montere hyller og braketter fra side til side og skape en virvelbevegelse. Organiser objekter på hyllene på en visuelt behagelig måte.

Treplankhyller

Bruk korte bredder av treplank som braketter og lengre treplank som hyllen. I et land kjøkken hvitvaskes hyllene eller la dem være naturlige. Bruk plankene i de smale delene av døde veggplass som er i nisjen skapt av en merkelig plassert belastningsbærende vegg. Stagge hyllene oppover veggen i stigende mote. Bruk disse hyllene til tunge gjenstander som brukes daglig på kjøkkenet for å unngå konstant belastning av bøyning og bøyning. Klipp hjørnet av en hylle med et forkle eller liten halmskum for å ytterligere provinsialisere scenen.

Andre artikkelen

Ulemper med CFL-lyspærer
Billige måter å lage en Wood Room Divider
Hvordan lage en ramme for en stor Cork Bulletin Board
Hvordan lage en enkel regnkjede
Slik installerer du en marmor counter i kjøkkenet
Slik sender du bygningsplaner
Slik overlever du hjemmeoppkjøpsopplevelsen
Hvordan å refinfinere en plast dusj base
Ideer til kjøkkenkrok
Tips for fjerning av gelcoat
Feilsøking av Wagner Paint Crew Sprayer
Slik installerer du skuffens maskinvare
Hvordan bygge en vegg ovns kabinett
Wood Barrel Manufacturing Tools
Hvordan Fold Kanzashi Blomster
Slik installerer du steinbelegg
Hvordan remodel et bad med keramisk fliser
Typer av Gable Trusses
Hvordan dekorere med lyse puter for hvit møbel
Dekorere med hvite soveromsmøbler