Kitchen Paint Design Ideas

Kitchen Paint Design Ideas  Kjøkkenet er vanligvis det travleste rommet i huset. Det er sentrum for en families aktivitet, ofte dobling som rommet hvor lekser blir gjort, budsjettering finner sted og hvor familiemøter skjer. Fargene som velges for dette rommet, bør avhenge av stilen til hjemmet, de tilstøtende farger rom, fargene til de andre tingene som allerede er på rommet, for eksempel skap, benkeplater og gulv og din egen personlige smak.

Velg din veggfarge.

Et av de beste stedene å se etter kjøkkenfargeinspirasjon er de forskjellige restaurantene du ofte har. Ta deg tid med ditt valg og involver hele familien i beslutningen. Hent opp fargestifter i hver nyanse fra den lokale malingsbutikken og fest dem til veggen. Vær oppmerksom på farger på tilstøtende rom og av fliser og benkeplater som allerede er i rommet. Eliminer de som ikke jobber, og fokus på en eller to farger. Velg deretter fra de forskjellige fargenes fargetoner. Kjøp flere lakkprøver og prøv dem ut. Vær oppmerksom på hvordan de ser på ulike tider på dagen. Noen av de nyeste nyansene er citrus-inspirerte.

Match fargen til ditt hjem.

Mørke, dempet toner er stilen til en håndverkere bungelow, gult roper amerikansk våningshus og lyse, glatte fargetoner minner om en innsjø hytte. Hvis ditt hjem er moderne i design, legg til en dristig farge på en vegg. Hvis kjøkkenet ditt har et hvelvet tak, bør du vurdere en veggmaleri eller en dristig fargeskjæring i hvelvet del.

Ikke stopp ved vegger.

Vurder å male på skapene dine, eller legg til åpne hyller eller glassdører. Mørker innersiden av skapene for et uventet slag med farge. Mørke skap gir en klassisk følelse til rommet, hvite skap gir deg mulighet til å være dristigere med ditt veggfargevalg. Hvis kjøkkenet ditt har en øy, maler du bare den delen av skapene dine i mørkere nyanser av veggfarge. Hvis gulvet er gammelt tre, kan du male det for å skape et virkelig koordinert utseende fra topp til bunn.

Velg tilbehør.

Legg til en morsom farge med tilbehør. En gammel turkis mixer kan være din hoppe av punkt for fargevalg. Legg til planter og par dem med grønne puter eller gardiner. Bruk din egen stil til å skape en komfortabel og innbydende plass.

Andre artikkelen

Huleisolasjonsprodukter
Hvordan velge spikerpistoler
Slik måler du et rom og bestillingsfliser
Khaki u0026 Navy Blue Painting Ideas
Hvordan kutte inn i hjørneforming
Hvordan legge til Molding til et Popcorn Ceiling
DIY Wainscoting
Slik installerer du en flush mount sink i kjøkkenet
Slik strekker du en krøllete teppe selv
Farger for å passe rødt og brunt i et soverom
Marble Floor Tile Vs. keramisk
Populære Family Room Paint Colors
Slik måler du på Laminat benkeplater på nye skap
Hvordan bygge et billig hjem i Canada
Nautisk Nursery Temaer
Hvordan Estimate Fill Dirt
Hvordan lage skoforming for et hus
Slik installerer du kvartalsrunde rundt kjøkkenskap
Cute Play Areas for Kids
Kjøkkenskap Byggeverktøy