Kitchen Backslpash Ideas

Kitchen Backslpash Ideas  Et nytt kjøkken backsplash - veggområdet bak vasken - er en fin måte å modernisere hjemmet ditt, eller gjøre et nytt hjem mer moderne. Kjøkkenet bakpluss kan gjøres som en del av en renovering eller bare for å oppdatere utseendet på din eksisterende design. I de siste årene har det vært lagt en backsplash for å synke områder for å forhindre forringelse av tørrvegg.

Glass

Glass gjør at du kan få et unikt og fargerikt utseende på bakplaten. Glassblokker enten store eller små vil la naturlig lys strømme. Et glass backplash vil koordinere med keramiske eller stein benkeplater. Glassfliser er tilgjengelige i en rekke former, farger og stiler, slik at fantasien din er grensen.

Stone

Stonebacksplashes er i hovedsak tidløse og gir et stilig utseende til kjøkkenet ditt. Dette materialet inneholder marmor, granitt og skiferstein og er veldig slitesterkt. En stein backplash kommer i en rekke former, farger, størrelser og teksturer hvis det er det du leter etter. Den koordinerer med de fleste typer overflate og apparat. Du har allsidighet til å endre benkeplater uten at du må endre bakplaten, selv om det er et dyrere alternativ.

Keramisk

Keramiske fliser kan brukes til å lage en veggmaleri for din backplash. Denne designen kan brukes som dekorative aksent for å støtte d u0026 eacute; cor av resten av kjøkkenet eller springbrettet for et helt nytt designskjema. Keramiske fliser er rimelige og tilpassbare for å passe dine behov.

Rustfritt stål

Rustfritt stål brukes ofte som bakplattform for koketoppen og vaskeområdene i kjøkkenet. Det kan inkludere mønstre og påføres i et helt ark eller som fliser. Rustfritt stål er veldig slitesterkt og vil ikke bli skadet av ekstrem varme. Det er også veldig enkelt å rengjøre og vedlikeholde.

Andre artikkelen

Selskaper som selger hestelys for hjemmeinnredning
DIY Installere Vinyl Gulv Over Betong
Eksotiske Granittfarger
Kobber Split Bolt Spesifikasjoner
Cabin Builders i Minnesota
DIY Garage Arrangørene
Hvordan bygge luksuriøse baderom
Hvordan sammenligne Vinyl Siding
Stone Peis Surround Ideas
Slik leser du Fowler Digital Micrometers
Malingskap med et laminatpapir
Tradisjonell ekyptisk dekorasjon
Tomme peis ideer
Hvordan Tørrvegget Avrundet Hjørner
Holdbarhet for oppbevaring av sitronsaft
Hvordan lage mindre kjøkken
Slik fjerner du Peel u0026 Stick Vinyl Tile Off Floor
Fordeler med innfelt belysning
Nye bruksområder for aluminiumsburger
Definisjon av Stream Ecosystem