Key West Interior Design Ideas

Key West Interior Design Ideas  Lyse farger, rene linjer og minimal rot gjøres i tankene når du tenker på Key West interiørdesign. Møbler i disse sørlige Florida hjem er ikke voluminøse eller overveldende; det er i stedet enkelt og lett å gå. Designere i området forsøker å bringe utendørs så mye som mulig gjennom inkludering av store vinduer med minimal dekning og pulserende fargevalg som etterligner sand, sol og sjø.

Lyse farger

Boliger i Key West er beryktet for dristige farger. Innlemme lyse blues som trekker i nyanser av havet, lyse gulger som etterligner solskinnet, og lyse pinks, purples og greener som utfyller farger av vakre blomster og sunt gress. Mal vegger en nøytral hvit eller beige for å referere til sandens farger. Denne paletten bidrar til å bringe utendørs omgivelser i hjemmet.

Hjemmeinnredning

Boliginnredning i Key West handler om komfort og brukervennlighet. Møbler er sjelden tung eller statelig. Ideen i Key West-innredningen er å skape et rom hvor venner og familie føler seg trygge. Inkluder naturlige stoffer for å bringe avslappet atmosfære av øya som lever til livet. Stoffer som er enkle å vedlikeholde, maksimerer et bekymringsfritt oppholdsrom. Sett en komfortabel sofa, kjærlighet sete og stol i stuen. Inkluder i midten et osmannisk der gjestene kan stramme opp sine føtter og nyte den uformelle trøsten i den tropiske atmosfæren. Lag en romantisk ferie i soverommet med naturlige møbler i hardt eller støpejern. Bruk et lunefullt, blomstertrykk og dyner på sengen. Husk at Key West tropisk stil har en levende fargepalett i hvert rom, så kaste et teppe på gulvet for å aksentere lyse farger i sengetøy.

Island Art

Spice opp ditt Key West-inspirerte rom med noen kunstverk. Med øya i tankene, søk etter kunst som trekker fargene til friluftslivet. For soverom og bad finner du lunefull malte veggmalerier av tropiske blomsterlandskaper, havet eller til og med sjølivet. For stuer, spisestuer eller kjøkken, finn levende fotografi av blomster, fyr, skall eller båter. Velg stykker som er spesielle eller meningsfylte for deg og din familie. Fokus på å skape en fullstendig Key West-stemning med inkluderingen av disse kunstneriske funksjonene.

Nautisk tema

Nautisk innredning er tidløs og ofte innlemmet i tradisjonell Key West interiørdesign. For å oppnå et nautisk utseende, legg til elementer som minner deg om havet. For eksempel, heng et gammelt skipshjul på din stuevegg. Legg en glassskål på spisebordet ditt fylt med skjell du har samlet fra stranden. Selv kaste noen kaste puter på sofaen din med utskrifter av skall, fisk eller skip.

Andre artikkelen

Slik fjerner du en soapdish fra keramisk fliser
Porch Post Styles
Slik monterer du en gassrør
Renoveringsideer for kjøkken med soffit
Slik klemmer du Steel Wire Rope
Hvordan male Laminat kjøkken benkeplater
Slik bruker du en sag for å kutte aluminiumstøping
Ideer til et toskansk kjøkken
Slik dekorerer du rundt et stort bildevindu
Slik fjerner du en porselensteinmur
Kunnskapsbyggingstips
Billigste måten å remodel et kjøkken
Bulletin Board Ideer for å spise godt
Slik bruker du en arbeidsplass
Slik installerer du Cafe Dører
Hvordan bygge en hytte
Slik reparerer du Chuck på en DeWalt Drill
Hvordan kutte innsiden av en PVC-rør
Kjemikalier i behandlet tømmer
Hvordan installerer jeg en uttrekkskasse i et gammelt metallkjøkken?