Informasjon om fluorescerende lys

Informasjon om fluorescerende lys 

CFLer

Kompakt fluorescerende belysning u0026 CFDer er en av de mest populære typer fluorescerende belysning. De betraktes som meget gode erstatninger for glødelamper, siden de passer direkte inn i glødelampen. CFLer er svært små sirkulære rør som vokser veldig lyse når de lyser.

Fluorescerende rør

Fluorescerende rør er utformet i en lang, slank rørform. Vanligvis funnet i kjøkken, kontorer og skoler, er fluorescerende rør vanligvis laget i lengder på 4 eller 8 fot. De krever en spesiell ballast, en enhet som brukes til å regulere strømmen til lyset, som skal installeres spesielt.

Sirkellykter

Sirkellykter brukes som erstatning for glødelamper. De brukes normalt som inventar i store innendørs områder hvor de kan gi omgivende belysning. Kringlampe gir lav, indirekte belysning som skaper svært lite blending.

Slik fungerer det

Uansett hvilken type fluorescerende lys som helst, arbeider de alle med samme prinsipp. Fluorescerende lys er alle designet i et rørformet kabinett. Røret inneholder argon og kvikksølv; når en elektrisk strøm går fra ballast inn i armaturet, skaper det et UV-lys. Siden UV-lys er usynlig for mennesker, er røret belagt med fosfor som lyser den lyse fargen som er forbundet med lysstoffbelysning når UV-lys slår det.

Fordeler

Lysrør er mye mer energieffektiv som standard glødelamper og mdash; varierer alt fra 30 til 75 prosent mer effektivt. Selv om det første kjøp av en fluorescerende pære er mer, er driftskostnadene for fluorescerende belysning billigere på grunn av utskiftingskostnader og energi-ineffektivitet ved tradisjonell belysning. I nesten 200 år har belysning vært dominert av glødelamper; Men i løpet av siste halvdel av 1900-tallet har nye typer belysning poppet opp, inkludert fluorescerende belysning. Selv om glødepærer fortsatt dominerer belysningsmarkedet, utgjør 85 prosent av husholdningens belysning rundt om i verden, de er ekstremt ineffektive. Fluorescerende pærer stiger i popularitet som en type belysning som ikke bare er mer effektiv enn tradisjonell belysning, men som også kan spare penger på brukerne.

Andre artikkelen

Prosess av Produksjon Porselen Fliser
Slik Bullnose Granitt fliser
Slik installerer du ekstra kabinetter
Lagringsløsninger for et skap med et skråtak
Slik bytter du en dørspeil
Hvordan morter produsert stein
Slik Remodel Bath Tile
Instruksjoner for legging av flisegulv
Betong Kjøkken Counter Top Ideas
Hvordan figurere kvadratmeter av betong
Hvordan dekorere et hus billig
Hvilken type tre skal brukes til å lage en badstue?
Hvordan kan jeg senke fuktigheten i min sigar Humidor?
Hvordan lage et mobilt hjem et permanent hus
Slik installerer du Marble Vanity Topper
Interiørdesign ideer til en leilighet
Hvordan bygge kjøkkenfliser benkeplater
Hvor kan man kjøpe Metal Wind Spinners
Hvordan male en peeling metal dør
Hvordan dekorere en romantisk Fantasy soverom