Ideer for små kjelleren soverom dekor

Ideer for små kjelleren soverom dekor  Kjellere er ikke tilgjengelige i alle hjem, men de husene som har kjeller, bruker ofte dem til ekstra familierom eller et par små soverom. Ved hjelp av nøye planlegging trenger et lite kjelleres soverom ikke å mangle visuell appell, bare fordi d u0026 eacute; cor må også fungere.

Belysning

Belysning i kjellere er viktig for funksjonaliteten til et rom, fordi kjellere har en tendens til å ha minimal vinduer og mindre naturlig lys. Fordi kjellere ikke har mulighet for høye eller hvelvede tak, må lysarmaturer ligge i nærheten av kjellerloftet. Spor lys eller innfelt lys passer i små kjeller soverom fordi de tar opp minst plass og støter lys over flere områder. Installer enten lysvalg så hele rommet er tent og fokuser noen få lys på områder som krever mye lys, for eksempel et skrivebord eller en garderobe.

Farger

Holder malingsfarger på vegger og på soverommet Møbler en lys farge hjelper rommet til å virke større ved å reflektere det mest støpte lyset. Du er ikke begrenset til bare hvit eller elfenben, så prøv med andre lys nyanser som gul eller blå. Overvei å male en eller to vegger en lys nyanse og holde de andre veggene hvit eller elfenben eller ta med store, flerfargede striper i komplementære lyssignaler som tan og beige for en mer dekorativ tilnærming.

Møbler

Liten kjeller Soverom har kanskje ikke innebygde skap, så innlemme grunne garderober som gir deg de samme oppbevaringsalternativene for klær - henger og bretter - mens du tar opp mindre plass. Finn en garderobe med frostet glassfront, så garderoben ser ut til å ha dybde og etterligner ikke en solid vegg, noe som gjør at rommet ser visuelt større ut.


Ved å bruke møbler med to formål, som et skrivebord som bretter seg ut i et større bord, kan du bruke det som strykebrett eller frokostbord. Et annet eksempel på møbler med dobbel formål er en sofa som bretter seg ut i en seng. Dette møblert fungerer godt hvis den lille kjelleren soverommet brukes som svigerom, fordi soverommet er brukbart som kontor til gjestene kommer, og det blir et soverom ved å brette opp sofaen i en seng.

Lagring

Tall bokhyller er egnede oppbevaringsrom og doble som displayhylle. Kjøp dekorative lagringsplasser som passer inn i noen av boksene og fyll dem med gjenstander du ikke vil ha ute i det åpne eller objekter som ikke er enkle å stable. Disse elementene kan omfatte sokker, kontorrekvisita og hårprodukter. Hvis soverommet er en svigerfamiliesuite, legg sengetøy og badehåndklær i skuffen for enkel tilgang til dine gjester.

Andre artikkelen

Hva er fordelene med en hvit singel tak?
Område Rug Fabric Valg
Hvordan rengjør jeg et gammelt glassmaleri?
Slik identifiserer du Silver Plate Patterns
Hvordan installere tregulv over en betong kjeller gulv
Slik kjøper du en prefabrikkerte pensjonisttilværelse
Bilde Idéer for Fosser u0026 amp; dammer
Porch Addition Ideas
Hvordan få ideer til beste utvendige husmalingfarger
Bruk av geotekstiler
Slik bruker du steinstein
Stearinlys på Plate Centerpiece Ideas
Hvordan installerer jeg Dekorativ Rock Over Hardie Plank?
Kan du brenne pellets og tre sammen?
Slik lager du Gipsvegger for Latex Paint
Hjem isolasjonsalternativer
Hvordan designe min datters soverom med cinderella
Slik installerer du snap sammen gulv
Slik installerer du baderomsvaskeplater
Tips for å male kjøkkenskap