Hvordan velge riktig vinyl gulv

Hvordan velge riktig vinyl gulv 

1.

Undersøk forskjellen mellom vinyl og gulv på vinyl og vinyl. Ark vinyl kommer i forrullede ruller eller ruller kuttet til 6 fot eller 12 fot bredde. Fliser, derimot, kan alltid være presut for å møte dine nøyaktige målbehov. Dette er et godt alternativ for tilpassede områder som vil involvere mindre stykker og mer komplekse fliser. Du kan også velge standard fliser som kommer i 12- eller 18-tommers firkanter.

2.

Sjekk ut alle dine vinylgulvalternativer i person og ta eksempler hjemme for å sammenligne med utformingen av resten av rommet. Det er et stort utvalg av mønstre og farger å velge mellom med vinyl. Du kan finne farger eller mønstre som passer til et hvilket som helst område, men du bør alltid sammenligne dem nøye før du bestemmer deg.

3.

Finn ut hvilken overflate som belegger vinylgulvet du ' Et ikke-voksbelegg fungerer for områder med svært liten fottrafikk. Et uretanbelegg motstår scuffs og riper fra møbler, mens et forbedret uretanbelegg er ideelt for tungflyttede områder som kanskje må rengjøres ofte.

4.

Søk etter typen vinylgulv som vil fungere best for husholdningen. De to typene er innlagt og trykt. Innlagt vinylgulv inneholder fargen som en del av materialet til en dypere farge, mens trykt vinylgulv har fargene trykt på den, i stedet for å være en del av den.

5.

Sammenlign forskjellen mellom en høyglans og lavglans vinylgulv tekstur. Hvis du dekker et område med høy trafikk, har høyglans vinyl en tendens til å falme og vise slitasje mer enn lavglans. En teksturert, lavglanset vinylgulvoverflate vil vise minst skade, så det fungerer best i områder med høy trafikk.

Vinylgulv har mange fordeler for villaeiere. Det finnes mange forskjellige stilalternativer, for eksempel, slik at du kan finne vinylgulv for å matche nesten hvilken som helst hjemmeinnredning. Vinylgulv er også veldig slitesterkt i forhold til andre gulvalternativer, og det er lett å rengjøre og vedlikeholde. Selv etter mye tung fottrafikk, år med flekker og utslipp og enda tung fuktighet, vil vinylgulvene sannsynligvis ha det samme rike, vakre utseende som dagen den ble installert. Før du kan begynne å nyte den nye vinylgulvet, må du velge riktig alternativ for deg.

Andre artikkelen

Slik redigerer du en laminat counter Top med flis
Slik installerer du Cedar Siding Shingles
Baby dørdekorasjoner
Coat Rack Entryway Ideas
Southwest Patio Ideas
Slik dekorerer du et innendørs arkvindu
Tile Design Ideas for en Baderomsvaske Backsplash
Slik reverserer du en tunge og groove tregulv
Kran inspeksjon sjekkliste
DIY Tørketrommel
Hvordan lage en garasjeportåpning buet
Riktig Backsplash-installasjon
Hvordan lage Coated Felt Roofing
Hvordan velge en granittfarge
Slik installerer du Baseboard Molding
DIY Steam Sauna
Shabby Ideas
Hvilken mengde energi produserer solpaneler?
Hvordan bygge en stål dreiebenk stativ
Slik installerer du Ceramic Tile