Hvordan male gamle tre- og metallbord

Hvordan male gamle tre- og metallbord 

Wooden Desk

1.

Fjern skuffene fra skrivebordet og sett dem til side for å bli malt separat. Maler aldri skuffene mens de hviler i pulten, eller malingen kan limes av dem.

2.

Legg ned alle overflatene på skrivebordet der du skal male ved hjelp av 60-grit sandpapir. Flytt sandpapiret med kornet av treet for å unngå å gi riper. Sand veden til du fjerner alle flekker, flekker og gammel maling som skrivebordet kan tilflyte over tid.

3.

Bytt til et fint grus sandpapir som 100 eller 120 grit til Gjenopprett den myke, glatte følelsen av treet. Sand med trekornet og ikke mot det. Slutt å slipe når treet føles mykt og jevnt.

4.

Fjern sagsmagen fra treet etter behov med klutduk. Hvis for mye sagflis samles på overflaten av treet, kan sandpapiret bli mindre effektivt. Damp under og etter slipeprosessen er fullført.

5.

Flytt trebordet til et godt ventilert område med en tarp for å beskytte gulvet fra malingsspatter. >

6.

Sprøyte pulten med hvit primer hvis du bruker en lysfarge på skrivebordet. Bruk grå primer hvis du bruker en mørk farge på skrivebordet ditt. Hold spraymannen ca 6 tommer vekk fra treflaten og beveg den med jevne mellomrom når du bruker primeren.

7. mengde tid på sprayburken. Treet kan absorbere noen av primeren, så du må kanskje bruke et sekund eller til og med et tredje lag. La primeren tørke helt mellom applikasjoner.

8.

Pensel malingen på treet når det siste laget av primer tørker helt. Bruk en 3-tommers bred pensel og bruk malingen i enten venstre eller høyre strekk. Ikke endre retningen av strekkene dine, eller malingsjobben vil se sløv ut.

9.

Påfør et andre og tredje lag maling hvis møblene trenger det.

< h4> Metal Desk

1.

Fjern skuffene fra metallskrivebordet og sett dem til side for eget maleri.

2.

Påfør rustfjerner på områder som virker litt tøffe eller har synlig rust. La rustfjerneren sitte i den anbefalte tiden som er oppgitt av produsenten.

3.

Skru av skrivebordet med et slipemiddel for å fjerne eventuell stædig rust som gjenstår.

4.

Vask metallbordet med varmt vann og såpe. Tørk av skrivebordet tørt med et tykt håndkle etterpå. Ikke la skrivebordet lufttørke, eller det kan ruste igjen.

5.

Flytt skrivebordet til et godt ventilert område. Beskytt gulvet i området med en tarp. Dekke områder du ikke vil male med maskebånd.

6.

Sprøyt overflatene på metallbordet med hvit eller grå primer avhengig av fargen på maling du vil bruke. Metall er ikke så absorberende som trevirke, så ett lag av primer skal være tilstrekkelig for metallbordet. La primeren tørke.

7.

Sprøyt malingen på skrivebordet på samme måte som du brukte primeren. Hold sprøyteburken 6 tommer vekk fra skrivebordet og flytt den i jevne strekk for å påføre en jevn mengde maling over hele skrivebordet.

8. å tørke før du legger skuffene tilbake i pulten.

Et friskt lag maling kan bidra til å revitalisere en gammel tre- eller metallskrivebord. Noen fersk maling kan gjemme blemishes og helt endre utseendet på pulten, skjule sin faktiske alder. Metall og tre krever forskjellige typer maling og maling prosedyrer for å oppnå ønsket effekt. Hvis du tar deg tid til å male skrivebordene riktig, bør du oppdage at prosessen gir noen gode resultater.

Andre artikkelen

Svarte romdekorasjoner for en baby
Dekoreringsideer for glidende glassdører
Hvordan lim en undergulv for keramiske fliser
Hvordan Lim Engineered Hardwood
Slik installerer du keramisk gulv i et mobilt hjem
Hvordan Finne Omaha tregulv
Hva er Lap Siding for et mobilt hjem?
Island Countertop Ideas
Slik installerer du gassovner
Slik installerer du en skiferflate
Georgian Colonial Paint Colors
Kule ideer til en Teen Room Makeover
Hvordan male en metallgardørdør for å se ut som tre
Hva forårsaker keramiske gulvfliser å sprekke?
Fluorescerende belysning for skoler
Hvordan installere Hotel Dusj Rod
Kan jeg legge flis på et gulv uten bakplate?
Gulvfliser Mønster Installasjonstips
Hvordan reparerer jeg Inside Doorway Baseboard Trim?
Slik dekker Vinyl Tile