Hvordan lage falske blomster ser virkelige ut

Hvordan lage falske blomster ser virkelige ut 

1.

Kjøp silkeblomster på din håndverksforhandler eller blomsterbutikk, inkludert forskjellige blomstertyper, store og små blomster og varierende teksturer. Innlemme lange stammer, som bambus, gress og grener --- samt store og små blomster --- inn i arrangementet. Velg naturlige, realistiske farger, og unngå veldig lyse eller mørke nyanser, som du ikke ville finne i naturen. Se etter stengler dekket av blomstertape i stedet for eksponert plast. Kjøp alle andre verktøy, inkludert blomsterskum og lim, mos, vasefyller, wire cutters og en beholder.

Legg alle stengene inne i beholderen for å bestemme høyden der du må kutte. Ordne stengler som ønsket, og fjern hver stamme individuelt for å kutte. Lag en kuppelform med arrangementet, og hold lange stengler høye og legg inn blomster langs kanten av beholderen.

3.

Klipp blomsterskum som passer inn i beholderen. Hvis beholderen er klar, dekk skummet med spansk mos med floral lim, eller du kan plassere skummet i den klare beholderen og dekke det helt med vaskefyller, for eksempel glassberg, elvrot eller sjøskjell. Hvis beholderen ikke er gjennomsiktig, plasser skummet inni den.

4.

Sett stengene inntil de er festet i skummet. Bøy stengler for å oppnå det naturlige hengende av levende blomster. Klipp spansk mose for å passe mellom stengler, som dekker toppen av beholderen. Sikker mose med floral lim.

Tips og advarsler

 • Unngå bomull, rayon eller polyester blomster, da disse ikke er like realistiske som silke.
 • Falske blomster har uendelig oppholdskraft og koster mye mindre, over tid, enn deres levende kolleger. De er ekstremt lavt vedlikehold, uten vann- eller matkrav, og lar allergikere vise blomster i hjemmet uten å oppleve symptomer. Home and Garden Television (HGTV) anbefaler at du holder kunstige arrangementer ut av direkte sollys, og støv dem regelmessig for å forhindre buildup, noe som gjør oppmerksom på falske fibre. Dekk blomsterskum med vaskepulver eller kunstig mos for å øke troverdigheten. Ordne blomster, så de er en og en halv ganger større enn plantebeholderen, ved hjelp av stilker av varierende type, høyde og bredde.

  Andre artikkelen

  Slik legger du til en elektrisk utgang til en kabinett
  Kan du Tung Oil Over Urethane?
  Hvordan Caulk Hardibacker Siding
  Hvordan bygge et Solar Heat Panel
  Hvordan limes til glassfiber
  Slik installerer du Vinyl Floor Squares
  Slik fjerner du Stone Cladding
  Gjør det selv, Log Siding
  Hotteste Interior Paint Colors
  Slik installerer du franske dørhåndtak
  Hvordan velge en farge for en stue
  Hvordan å dekorere en sports soverom
  Den gjennomsnittlige størrelsen på en bil med to biler
  Hvordan lage utendørs teppe på en dekk
  Hvordan kutte tre med en hogssag
  Tiki Bambus Dekorasjoner
  Slik øker du takhøyde i kjelleren
  Safari Bedroom Ideas
  Instruksjoner for legging av tregulv
  DIY Markise