Hvordan lage en sportsbar

Hvordan lage en sportsbar 

1.

Gjør noen markedsundersøkelser på egen hånd. Ta kontakt med det lokale handelskammeret i det tiltenkte området i din sportsbar. Få demografisk informasjon om målmarkedet ditt, inkludert alder, kjønn, politiske synspunkter, religiøse synspunkter, sivilstatus og inntektsnivå. Bruk disse elementene for å avgjøre hvilken type sportsbar du bør designe. For en eldre befolkning med mer konservative synspunkter, vurder å designe en sportsbar som ligner på nabolaget tavernaer. For en yngre befolkning med høyere inntekter og en stor mengde enkeltpersoner, bør du vurdere å utforme en sportsbar som har mer av en nattklubbsfølelse.

2.

Undersøk favorittsporter i området der baren din vil bli lokalisert. For eksempel, en sportsbar i Dallas ville være bedre designet med Cowboys i tankene i motsetning til Redskins. En sportsbar i Pittsburgh ville være bedre designet med Steelers i tankene i stedet for Ravens. Folket i området vil til slutt bestemme det beste designet og innredningen til din sportsbar. Tenk på hengende sportsdrakter, autograferte bilder og andre memorabilia på veggene. Legg også et biljardbord. Ikke vær spesifikk for bare én sport. Inkludere basketball, fotball, fotball, biljard, hockey og baseball.

3.

Inkluder en bar, booth sitteplasser og bord sitteplasser. Folk som alternativer, så gi dem mange. For bar sitteplasser, bruk avføring eller høye stoler. Inkluder en solid overflatestang for enkel rengjøring. Vurder å plassere avisutklipp av lokale sportsarrangementer under et tungt glass som har blitt kuttet for å passe til formen på stolpen. Legg inn neslipmatter bak baren for sikkerhets skyld. Legg storskjerm-TVer bak baren for å se sportslige. hendelser. Ved booths og bord legger du til individuelle fjernsyn på veggene, slik at kundene kan bytte kanalene selv.

For den dedikerte gründeren kan sportsbarer være en gullgruve. Det som er unikt for disse spesialitetsbjelkene er de innebygde hendelsene som foregår gjennom året. Ingen dyr reklame må gjøres for å få folk gjennom dørene, da lokale og nasjonale sportsbegivenheter naturlig trekker lånere. Generelt sett er alle En sportsbar må tilby er TV (er) og drikke. For å designe en kvalitets sportsbar må et par ting vurderes.

Andre artikkelen

Hvordan installere gips i en kjeller leilighet
DIY Bygg en carport
Hvordan velge et elektrisk solsystem
Hva er en betongbil?
Hvor langt fra skal jeg plass innfelt lys?
Hvordan bygge alkovehyller
Slik trimmer med maskeringstape
Hvordan legge fliser på gulv over kryssfiner
Sikkerhetsverktøy for taktekking
Rockwell Delta Bordsaghistorie
Hvordan Lim Engineered Hardwood
Hvordan bygge et effektivt skap
Hvordan lage et smal halvt bad
Bruker til Old Cork Bulletin Boards
Den beste måten å kutte Stick u0026 Peel Vinyl Tile til å passe rundt en Toliet
Hvordan lage en Raised Stencil
Hvordan å endre laminat counter topper
Keramisk rengjøringsverktøy
Slik legger du laminatgulv over kork
Hvordan maler jeg Checkerboard-vegger i en tenårings soverom?