Hvordan lage din egen taklampe

Hvordan lage din egen taklampe 

1.

Trekk båndet av stoff rundt trommelens nedre kant, og hold båndet intakt.

2.

Legg stoffet ansikts-ned over en stor, flat arbeidsflate. Sett bunnen av trommelen i midten. Spor rundt kanten av skyggen, skape et 1/4-tommers mellomrom mellom grensen du tegner og selve trommelen.

3.

Klipp ut sirkelen du bare har Spor trommelen opp og ned. Legg på stofflim rundt kanten av trommelen. Vri trommelen opp igjen og legg den på stoffet, fest stoffet til limkanten og senter trommelen så perfekt Stoffet vil diffundere lyset og gjemme pærene nedenfra.

4.

Lim rundt stoffets synlige kanter rundt trommelen og brett deretter limet grensen over på Trim av overflaten av stoffet. Legg på igjen båndet som du tidligere har fjernet, ved å bruke enda mer lim og dekke det eksponerte stoffet. La limet tørke helt.

5.

p> Fjern kragen fra toppen av anhengsstykket og sett den til side, og forlatt bare ledningen øverst. Fest hele anhengsstykket, sans halsbåndet, inn i trommeskyggen. Trekk un-collared wire gjennom hullet på senter av øvre metallramme av trommeskyggen din - hvor lampens finial ville ha festet - slik at sokkelen henger midt i trommelen din, omtrent en kvart nedover fra toppen av skyggen.

6.

Skru inn en lav-watt pære i armaturets stikkontakt. Fest på kragen øverst på armaturet og skru på armaturet som du vil taklampe for å fullføre prosjektet.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke finner en trommeskade som passer til stilen, fargen og stemningen på rommet ditt, kjøper du en vanlig, billig trommeskade og vikler et målebånd rundt det og noterer hvor mye lengde som er nødvendig for å dekke skyggen, måler også dens høyde, legg litt ekstra til denne måling for å være trygg.
 • Klipp av det gamle stoffet fra skyggen og klipp ut det nye, og la nok ekstra sømfradrag falle over metalllampen. Trekk på nytt stoff over lamperammen, innpakning rundt rammen helt til du når stoffet igjen, lim. Vik sømgodset over topp- og bunnkanter, lim dem ned til innsiden av rammen.
 • Til unngå brannfare, ikke heng din pære nær bunnen av skyggen, der det lysdiffuserende stoffet er festet.
 • Taklamper er en hyppig innredningsproblemer; de ser ofte ut datert, sammenstøt med andre inventar eller innredning, eller de gir feil type lys. Ta ned dine unattractive lysarmaturer og erstatt dem med en kostnadseffektiv lysarmatur du kan lage selv. DIY taklamper tar omtrent en ettermiddag for de fleste til å fullføre, etter som du vil ha en lysarmatur som er pre-matchet til rommet ditt, og diffuserer lyset behagelig.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge en sandblaster
  Om Nailers
  Hvordan anker betongblokker til en betongpute
  Om gammel verden, fransk land og toskansk innredning
  Slik installerer du gummifliser
  Ideer for å sy en vindusvalue
  DIY Tile Maleri
  Problemer med Clear Glass Dusj Dører
  Hvordan konverterer solceller lys til elektrisitet?
  Hvordan er solenergi gjort?
  Ulike typer hus i ørkener
  Ideer på å dekorere innsiden av hjemmet ditt
  Slik Refinish Whitewash skap
  Hvordan brenner jeg kobberplaten?
  Sammenligning av holdbarhet av hardtre og bambusgulv
  Slik dekker du kjøkkenbenkene
  Hvordan Seske Red Oak Logs for Timber
  Hvordan kutte laminat til benkeplater
  Wisconsin State Building Codes for Peiser
  Slik endrer du tidszonen på et Barolo Atomic Clock