Hvordan dekorere et bonusrom over en garasje

Hvordan dekorere et bonusrom over en garasje 

1.

Organiser og plan ideer for å dekorere bonusrommet ditt. Ta målinger av rommet, opprett et budsjett og tegne en planløsning hvor møbler skal plasseres. Hold en fil praktisk for fargeprøver, inspirasjonsbilder, stoff og skisser.

2.

Velg et tema eller en stil for rommet. Lag en liste over ideer om hvordan rommet skal se, føle og fungere. Disse ideene, sammen med budsjettet, vil hjelpe deg med å velge ting du skal kjøpe for rommet.

3.

Kjøpe møbler til rommet eller reparere møbler fra hele huset . Velg stykker som passer til størrelsen på bonusrommet. En seng eller sofa som er for stor vil se ut av sted i et lite rom. Bonusrom har ofte hakkede eller ulige takliner som kan trenge å bli vurdert når man velger møbler, for eksempel bokhyller eller høye kommoder.

4. Velg en farge for å male veggene. ManageMyLife.com foreslår at du kjøper et utvalg av fargen du liker, prøver den i rommet for å se hvordan det ser ut i kunstig lys og dagslys. Det er ofte lettere å velge en lakkfarge etter at du har plukket stoff, gulv og andre detaljer. Hvis bonusrommet ditt har lite naturlig lys på grunn av små vinduer, bør du vurdere en lys farge for veggene for å gjøre det virke lysere.

5. Velg tilbehør for å dekorere rommet med. Se etter området tepper, vegg d u0026 eacute; cor, lamper og bordplater dekorasjoner. TheBudgetDecorator.com foreslår at du bruker grupper på tre eller fem elementer i hele rommet, da odde nummererte grupper ser mer naturlig ut. Grupperte elementer skal samsvare med ordningen, men fortsatt gi variasjon og interesse. Vær forsiktig så du ikke overstyrer det lille rommet på bonusrommet ditt.

Tips og advarsler

 • For å hjelpe deg med å oppfylle budsjettet ditt, prøv å repurpose stykker som Aren brukes ikke allerede rundt huset, for eksempel tepper, lamper, veggkonstruksjoner og lite tilbehør.
 • Dekorere et bonusrom over en garasje er egentlig ikke annerledes enn å designe noe annet rom i et hjem. Vurder hvem rommet er for, og hvor ofte vil rommet bli brukt til å gjøre planlegging et tema og budsjett enklere. Noen ganger må bonusrom være ferdig med gips og gulv før de kan dekoreres. Et ferdig bonusrom brukes ofte til lagring, men kan også brukes som en hangout for tenåringer, en 'manhule', et lekerom, et kontor eller et flerfunksjonsrom.

  Andre artikkelen

  Hvordan remodel en 5x8 bad
  Hvordan lage Brick Pavers for en kjørebane
  Hvordan bygge en brann lekeovn
  Hvordan dekorere med LED-lys
  Skal jeg kjøpe et kjøkkenvann av rustfritt stål eller ildsted?
  Slik isolerer du crawlspace og holder tårnene litt varmere
  Cinder Block Shelf Furniture Projects
  Hvordan installerer jeg paving stones på taket topper?
  Hvordan sette på Orange Peel Texture
  Slik kobler du til en DSL-telefonlinje
  Hvordan å refinde skap
  Hvordan lage loftslagring
  Hvordan gjøre store endringer i å oppdatere hjemmet ditt
  Hvorfor ikke bruke gipsbasert underlag
  Ideer til å dekorere bord til jule middager
  Bad Tile Alternativer
  Infrarød termometerinformasjon
  Hvordan spare penger med renoverte verktøy
  Hvordan reparere en rottende dekk rundt et over bakken basseng
  Hvordan velge en hjemmeheis