Hvordan dekorere et L-formet stue og spisestue

Hvordan dekorere et L-formet stue og spisestue 

1.

Lakk de to lange veggene på L forskjellige, men komplementære farger, for eksempel hvit og grønn, for å begynne å skille de to bruksområdene til det L-formede rommet. Bruk fargen du velger for veggene, for å informere fargene for at møbler skal komme. For eksempel, hvis du velger en brunfargen i stuen, må alle møbler i L-formet rom som helhet fungere godt med brunfarge, som mørkebrune, røde og blå.

2. Plasser to tepper i det L-formede rommet, en i hver funksjonell seksjon.

3. Legg de sentrale møblerbitene, minst en sofa og spisebord i passende deler av det L-formede rommet.

4. Legg en annen sofa eller stoler i det L-formede rommet på en slik måte at de ikke kan ses når du kommer inn i L-formet rom fra spisestuen. For eksempel, tenk å se på en gulvplan av et L-formet rom hvor stuen er den vertikale linjen av L og spisestuen er den horisontale foten av L.. Komfortable stoler kan plasseres på toppen av Vertikal stang av L, dvs. på slutten av stuen.

5.

Plasser tv- eller underholdningssenteret i stuaen vekk fra spisesalen , på en vegg som vender mot sofaen. På den måten kan ingen som sitter ved spisebordet se underholdningssenteret eller fjernsynet, oppmuntre samtalen under måltider.

6. Overvei å installere en lysekrone eller overhengende lysarmatur over spisestuen Rom-delen av det L-formede rommet. Plasser tabeller med lamper eller gulvlamper i stuen. Lysere de to seksjonene på en annen måte, bidrar til å skille mellomromene.

Et L-formet rom kan være vanskelig å jobbe med: Vinklene kutter av visninger, ingen teppe passer til begge seksjoner og så videre. Imidlertid er L til en fordel når du bruker rommet til to formål: som en stue og en spisestue. Hver del av L virker som den ene eller den andre. På denne måten er det som om du har to synergistiske rom som overlapper hverandre, og gjør en innbydende plass som nvites andre inn i hjemmet ditt for underholdende og lounging.

Andre artikkelen

Morsom soverom
En enkel og sikker måte å fjerne mastikk fra et tregulv
Hvordan sammenligne Storm dører
Ideer for kjøkkenet bor
Populære utvendige husmalingfarger
Hva er Pergo Wood?
Studio Lighting Advice
Hvordan passe tregulv
Innvendig dørutskifting
Wall Decor Tips u0026 Ideas
Slik bruker du bremser i aluminium
Kobolt vs Titanium Drill Bit
Slik trekker du opp og fjerner teppe og takstrimmel
Hvordan finne dekorativ maskinvare
Baby Girl Nursery Room Ideas
Interiør Remodeling Ideer
Slik plasserer du kjøkkenskapsknapper
Laminat- og tregulv
Hvordan velge et elektrisk solsystem
Luksuriøse dekorative ideer