Hva malingfarger går med grå?

Hva malingfarger går med grå?  Grey er en fantastisk farge å bruke i d u0026 eacute; cor, fordi den tilbyr mange andre farger som kan brukes til å forbedre eller aksentere den. Hvis du prøver å koordinere farger med grå i hjemmet ditt, enten det er grå benkeplater, tepper eller vegger, så er du heldig, fordi det er mange alternativer du kan prøve. Oppdag noen av de bedre farger for å parre med grå, for å få et rom som passer godt sammen og ser bra ut.

Cool Blue

Cool blues er flott å bruke når du koordinerer med grå d u0026 eacute; cor. En myk, dempet blå sammen med grå kan bidra til å gi et rom med et avslappende utseende. Du kan prøve å male veggene en lyseblå eller bare gjøre trimmen. Men du bestemmer deg for å bruke den, en tonet ned blå sammen med en grå nyanse er et godt, sammenhengende fargevalg å prøve. < h2> Violet Violett er en annen populær farge som skal brukes når du dekorerer med grått i fargeskjemaet. Med lettere nyanser av grått, kan violet fremkalle et avslappende eller beroligende miljø. For et morsomt utseende, par en fed violet med en dyp gråtoner. Du kan male vegger fiolett, eller til og med gjøre en dristig violet aksentvegg for å matche din grå d u0026 eacute; cor .

Svart

For et moderne utseende, par grå med svart. Dette kan være et interessant kontrasterende utseende for ethvert rom. Hvis du jobber med en mørkere gråton, behold du svarte aksenter til et minimum, ved å bruke dem til trim og små d u0026 eacute; cor stykker. Du kan også prøve å lage svarte vertikale striper på vegger for å forlenge et rom og komplementere det grå.

Hvit

Hvis du vil ha en ren og skarp følelse for din d u0026 eacute; cor, prøv å parre grå med hvit. Hvit og grå kan brukes til et mykt utseende som også er friskt og rent. Du kan gjøre hvite vegger med grå trim eller omvendt for et mer intenst, moderne utseende. Maler små grå striper nedover hvite vegger for en fin aksent som vil legge til litt konsistens på vegger.

Grønn

Grønn er en annen farge for å prøve med grå som kan bidra til å gi rommet ditt en naturlig appell eller et eklektisk utseende . En jordtonegrønn vekker naturens følelse, er veldig nøytral og dempet, og ser bra ut med naturlige teksturer og stoffer. For et dristig utseende, prøv en lime grønn som vil skje i motsetning til den grå d u0026 eacute; cor.

Hot Pink

Varmrosa er en farge du kan kombinere med grå, som legger til litt feminin teft å gå med ditt grå fargevalg. Dette fungerer bra for en ung jente rom, eller kan se bra ut i en kvinnes leilighet. Prøv å lage varme rosa aksenter, som trimme, eller være dristige og male vegger eller en aksentvegg med varm rosa. På en grå farge vil rosa virkelig få øyet og gi noe lysstyrke til hvilket som helst rom.

Gul

Gul er et annet blikk å prøve med grå. Gul og grått er et relativt nytt fargevalg som kan gi rommet ditt et hip og moderne utseende. Prøv å unngå en gul som er for lys; stakk med smørkål og varme, innbydende gulger. Hvis din gule kan doble som en høylys, unngå den og hold den med en mer tonet ned gul som vil passe godt med grå.

Andre artikkelen

Hjemmelaget solfanger
Slik installerer du gulvfliser over plast
Tips for bruk av Paint Stripper
Tiki Bambus Dekorasjoner
Slik bruker du en teksturhopperpistol
Populære Home Wall Paint Colors
Hvordan lakkert kobberplater
Slik fjerner du en murstein fra en peis
Hvordan installerer jeg Naturcor Vinyl Flooring?
Slik lette en gasspeisvarmer
Peis Hearth Stone Ideas
Ulike jobber i byggingen
Hvordan bygge en enkel dekk
Gulv ideer for 3-sesongen rom
Ramme for garasjeportåpning
Slik Pickle-Finish Wood Paneling
Hvordan kobler jeg to vegglamper til en takvifte med en uavhengig bryter?
Fordeler med bambusgulv
Cool Room Design Ideas for Teens
Slik injiserer du silikonformer