Hva er riktig måte å male en vegg på?

Hva er riktig måte å male en vegg på? 

Forbereder å male

1.

Vask veggen. Bruk en våt svamp med såpe eller mildt rengjøringsmiddel, og vask forsiktig veggen, vri svampen regelmessig i spannet. Deretter la veggen tørke; Mens du venter, kan du dekke gulvet i rommet med plastfolie for å beskytte det fra malingen.

2.

Se etter uregelmessigheter på veggen. Hvis den har et gammelt lag av maling, skrape av eventuelle peeling områder og så sand dem ned. Ideen er å sørge for at du har en jevn overflate å male på.

3. Legg malene tape fast (men ikke for tett) mellom kantene på veggen og eventuelle trim eller støping som kan ramme den. På samme måte legger du teip langs toppen av veggen hvor den møter taket for å hindre svarte streker der også.

4.

Rul et lag primer på veggen. Du må bruke primermaling selv om veggen ble malt før. Gi grunnlaget tilstrekkelig tid til å tørke før du påfører ditt første lag med vanlig maling.

Maling

1.

Åpne malerkassene og bland malingen før du begynner å bruke den på veggene dine. For å teste fargen, rull en liten fargeprøve på veggen og sørg for at det er farge og nyanse du vil ha.

2.

Start å male veggen med rullebørsten vil redusere strekninger) i jevne, metodiske slag, ruller vertikalt og deretter diagonalt over hele overflaten for å sikre jevn belegge. Bruk en mindre rulle eller børste for å male hjørner og kantlinjer. Selv om du slipper litt med rullebørsten, bør maleren tape beskytte grensen og trimmen.

3.

La det første laget av maling tørke og deretter legge til et sekund

Tips og advarsler

 • Hvis du vil injisere litt kreativitet i din maling jobb, kan du bruke nivået, blyant og maleren tape til å planlegge design (som striper, grenser eller former, som en stjerne) på veggen. Når du har brukt nivået (som du kan holde opp mot veggen for å sikre at linjene du tegner er rett) og blyant for å lage et design og har brukt malerenes tapet for å sikre at designene er ferdig pent og uten vrangmerke, Velg en lakkfarge som vil utfylle fargen som brukes på resten av veggen. Deretter må du bare male designet med denne komplementære fargen.
 • Hvis det er rushed eller ikke gjort med de riktige verktøyene og teknikken, kan innvendige eller utvendige malingsjobber virke ujevn, strekende eller uferdige. Den beste planen om å male en overflate som en vegg er å legge til side god tid og sørg for at du har alle forsyningene du trenger, inkludert en tilstrekkelig mengde høy kvalitetskvalitet.

  Andre artikkelen

  Utendørs anheng Porch Lights Arts u0026 Crafts
  Hvordan lage sementformer fra kryssfiner
  DIY Imitation Wood Floors
  Remodeled Bathroom Ideas
  Hvordan bygger jeg en ny partisjonsmurve med skyvedørsdør?
  Hvordan sette grenser på veggen
  Innredning og plasma
  Bruker for lagringsutstyr i kjøkkenet
  Ideer for bruk av tavlefarge på kjøkkenvegger
  Fun Bedroom Ideas for Boys
  Alternativer for en veranda Ceiling
  Design av trebjelker
  Hvordan lage 300 watt solpaneler
  Kan du kutte på en granitt benkeplate?
  Design av resepsjonen mottak i kontorer og hoteller
  Gulv ideer for 3-sesongen rom
  Hvordan bli kvitt Stencil Pattern på vegger
  Hvordan bygge din egen Queen Size Headboard
  Slik finner du og merker alle pinner i en vegg
  Slik installerer du en Bad Fan Timer