Hva er en Bric-A Brac Holder?

Hva er en Bric-A Brac Holder? 

Stavemåte og betydning

Begrepet bric-a-brac kan staves på forskjellige måter, avhengig av kilden som er konsultert. Noen stavemåter inkluderer 'Bric-a-Brac', 'Bric-a-Brac' og 'bric a brac.' Begrepet er av fransk opprinnelse og dateres til rundt 1840-årene. En løs fransk oversettelse av 'bric-a-brac' er 'hvilken som helst gammel måte - tilfeldig.'

Figurer og størrelser

De fleste bric-a-brac holdere består av tre eller fire hyller, og er vanligvis ikke mer enn 3 meter bred med 3 meter høy. Holderne er ikke ment å holde gjenstander som er spesielt store, da bric-a-brac selv har en tendens til å være små samleobjekter som dekorative skjeer, glassfigur og skjellkolleksjoner.

Fettere til Bric-a-Brac Holders

'Whatnot' er et ord med engelsk opprinnelse som preger begrepet 'bric-a-brac'. En hvilken som helst holder er det samme som en bric-a-brac holder - begge har åpne hyller som holder små samleobjekter. Også passer den samme beskrivelsen er en etager. En etager kan ha mer detaljert kabinett enn enklere utformede hyller.

Andre skjermer

Curio skap har samme formål som bric-a-brac holdere. Curioskaper sitter imidlertid generelt på gulvet og har glassdører som holder støv ute, men gir råd til samleobjektene inni.

Materialer

Bric-a-Brac hyller er ofte laget av tre, men de kan også være laget av metall, glass eller en kombinasjon av materialer. Hyllene er designet for å henge fra veggen, så det er vanligvis en slags montering maskinvare metode forbundet med bric-a-brac holdere. En bric-a-brac-holder er ganske enkelt hyller som holder bric-a-brac. Ifølge Merriam-Webster-ordboken er bric-a-brac 'diverse samlinger av små artikler som ofte er dekorativ eller sentimental verdi'. Bric-a-Brac ligner også knick knacks eller grupperinger av lignende gjenstander. Bric-a-brac holdere er åpne hyller uten dører som henger i øynene på en vegg eller i et hjørne av et rom.

Andre artikkelen

Hva er en trådlås?
Hvordan dekorere en veranda med blomsterkjær
Slik doble utgangen av solpaneler
Stiler av bordslister
Ideer for flislegging av et bad Arts u0026 Crafts Style
Hvordan lage betong benkeplater
Slik bruker du Joist Hangers
Ryddig vaskerom dør ideer
Hvordan Beregne Moment of Inertia of a Beam
Tile Cutting Instruksjoner
Hvordan lager vindmøller energi?
Kretskortstøtmotstandskrav
Hjemmelaget Router Table Hence
Historien om polsk kutte krystallglass
DIY Refinishing Wood Cabinets
Hvordan bruke et mørkere flekk på kjøkkenskap
Hvordan sette overgangsstrimler i laminatgulv
Farger for benkeplater
Hvordan lage selvklebende gulvfliser
Hvordan beregne kostnadene for en granitt benkeplate